Дмитро Лаурен
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 18 Бер 2023
- Дописи
- 210
- Реакції
- 501
- Бали
- 138
.
Останнє редагування:
Так але він не виноватий перед цім по ньому стріляли бо його при мені уже убивали і він думав шо ви бандит я з ним в діскорді сидів
- Нікнейм гравця: Максим Антонов
- Дата порушення: 08.10.23
- Суть скарги: виходжу з ГУНП йду на парковку тут даний співробітник починає вогонь та пригає з криши
- Докази (скріншот/відео): бабах тен код-0.45
Людино ти придоставь фрапс там де ти погрожував що я вже тут не працюю і так далі
- Нікнейм гравця: Максим Антонов
- Суть скарги: виходжу з ГУНП йду на парковку тут даний співробітник починає вогонь та пригає з криши
- Докази (скріншот/відео): бабах тен код-0.45
В реальносу житті ти будеш стріляти по людини просто так? Даже якщо були нападиТак але він не виноватий перед цім по ньому стріляли бо його при мені уже убивали і він думав шо ви бандит я з ним в діскорді сидів
Тобі потрібно ти предоставь у меня есть только 1 и славний фрапсЛюдино ти придоставь фрапс там де ти погрожував що я вже тут не працюю і так далі
Але не повнийТобі потрібно ти предоставь у меня есть только 1 и славний фрапс
На іди подивися лучше на кримінальну справу і на тебе позив до суду https://docs.google.com/document/d/1YOvmRLeBI8I8mu2CDqDNVboAmE2QvSbxClFMKkk93o0/edit?usp=drivesdkТобі потрібно ти предоставь у меня есть только 1 и славний фрапс
Так аууу камон ти був не в формі і біг в бік парковкиВ реальносу житті ти будеш стріляти по людини просто так? Даже якщо були напади
Парковка не є над секретним об'єктом, на якому потрібно розстрілювати всих хто туди заходе.Так аууу камон ти був не в формі і біг в бік парковки