Розглянуто Тайсон Овнхоффманз | Грубі неадекватні висловлювання+МГ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Нікнейм гравця:Тайсон Овнхоффманз
Особистий нікнейм:Олександр Набанов
Суть скарги:Грубі неадекватні висловлювання+МГ
Докази (скріншот/відео):Відеореєстратор
Дата порушення:08.10.2023

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Як лідер клану в якому знаходиться гравець, хочу зауважити, що фрапс більше 2х хвилин та не має тайм кодів, така скарга не має підлягати розгляду)
Дякую,що зауважили,але численні неадекватні висловлювання якраз на протягом усіх 2-х хвилин виходили із рота підозрюванного.
Але,якщо питання принципове,то я надам тайм-коди
розпочинаючи із -00:18 та до 2:09 надходять вище сказані мною "висловлювання"

Марія Райська ♡

leader "Котики"
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
143
Реакції
399
Бали
66
Дякую,що зауважили,але численні неадекватні висловлювання якраз на протягом усіх 2-х хвилин виходили із рота підозрюванного.
Але,якщо питання принципове,то я надам тайм-коди
розпочинаючи із -00:18 та до 2:09 надходять вище сказані мною "висловлювання"
Дякую, що надали таймкоди, з гравцем буде проведена бесіда та будуть застосовані відповідні санкції.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Дякую, що надали таймкоди, з гравцем буде проведена бесіда та будуть застосовані відповідні санкції.
Мене не влаштовують ваші "бесіди" та "відповідні санкції".Нехай адміністрація видає покарання,через те що слова які були сказані тягнуть на найвище покарання передбаченими правилами серверу.

Марія Райська ♡

leader "Котики"
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
143
Реакції
399
Бали
66
Мене не влаштовують ваші "бесіди" та "відповідні санкції".Нехай адміністрація видає покарання,через те що слова які були сказані тягнуть на найвище покарання передбаченими правилами серверу.
Так звісно, що адміністрація має видати відповідне покарання. Та хочу нагадати, що на останніх зборах з керівництвом, було зауважено, що я як лідер клану, маю право відповідати та реагувати на покарання моїх гравців, а адміністрація вже виносить вирок.

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
299
Реакції
175
Бали
103
Вітаю Шановний гравець
Гравець Т
айсон Овнхоффманз отримає покарання за Надмірне вживання нецензурних слів + Образа гравців + MG - /pmute 330
Гравець Авраам Лінкольн отримає покарання за Неадекватні висловлювання - /pmute 60

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі