Марк Кросбі
???? ?? ???? ? ?????
- Реєстрування
- 24 Чер 2023
- Дописи
- 132
- Реакції
- 85
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Влад Уайт
- Особистий нікнейм: Маркус Браун
- Суть скарги:
10.10.23 приблизно о 02 годині ночі мене було заблоковано паном Уайтом на 14 днів, по причині, цитую: "Образи Адміністрації". Але я смію припустити те, що покарання було видано не зовсім вірно. Ситуація в тому, що на момент моїх слів про Влада Уайта його не було поруч, я казав це своїм друзям, не звертаючись саме до нього, бо, повторюю, як я думав, Адміністратора поруч не було. Але виявилося, що після видачі муту одному з гравців що знаходився біля мене, пан Уайт телепортувався до нас та слухав всю послідуючу особисту розмову, де ї почув щось про себе, видавши за це бан.
Згідно Конституціі України, " Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань. Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір. " Пан Уайт був поруч в інвізі, ніхто не міг його бачити та звичайно ніхто не казав йому образи в обличчя або публічно, вони були сказані при декількох людях, а саме при своїх друзях, навіть без підозри того, що конфіденційний діалог міг почути хтось зі сторони. Складається питання, з якого взагалі приводу пан Адміністратор стояв біля гравців деякий час та слухав їх особисту розмову? Можливо, в нього була підозра того, що про нього скажуть декілька невтішних слів, але чи не є це переслідуванням гравця з метою спіймати його на будь якому порушенні? Хочу ще відмітити те, що за паном Уайтом вже не вперше було помічене упередженне ставлення до мене, та це не перше оскарження на нього з моєї сторони! Маю зауважити, що це моє перше порушення і перший бан за образи Адміністраціі, тому вважаю, що це не є чесним давати такий довгий термін бану, особливо враховуючі те, що було написано мною вище.
Також, смію зауважити, що після мого бану мій клан Сollins отримав догану за порущення від лідера клану, і ця новина була опублікована паном Уайтом у Дискорд каналі 01 серверу. Я поставив туди декілька реакцій-смайликів, одразу після чого пан Влад Уайт видав попередження клану за завуальовані образи (доказ додано снизу оскарження).
По перше, з якого приводу пан Адміністратор сприйняв це на свій рахунок, та порахував це завуальованими образами? По друге, якщо вже Влад Уайт таки сприйняв це на свій рахунок, що взагалі ця комбінація букв англійською мовою позначає? Звернувшись до перекладачів, жодного перекладу "petux" на українську мову я не знайшов. Але це взагалі є нерозумним, тому що доказів того, що ці рандомні смайлики були саме в сторону Влада Уайта немає. Тому це все схоже на спробу зливу клана, тому що давати за це попередження доволі безпідставно і смішно.
Також прошу пана Влада Уайта надати докази видачі бана і те, що він безпідставно телепортувався до нас та перебував в інвізі,підслуховуючи конфіденційну особисту розмову. Чим порушив мої особисті права людини а саме :
Конституція України від 28.06.1996 р. [статті 32 (ч. 1, 2), 34]
Стаття 6. Право на приватність і конфіденційність
6.1.6. Право на приватність і конфіденційність
P.S Я сам людина яка займає в житті керуючу посаду, і дуже добре знаю свої права і обов'язки! Заходжу на ваш RP проэкт провести час з друзями і поспілкуватися в своє задоволення.
І дуже хочу щоб люди які займають посаду адміністратора до всіх гравців відносились однаково, а не як пан Уайт !! Слава Україні! Разом до перемоги ❤️
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):5. Дата походження: 10.10.23
Вкладення
Останнє редагування: