Розглянуто СБУ Х//Олександр Набанов//Багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Сер 2022
Дописи
83
Реакції
130
Бали
36
  1. Нікнейм гравця:Олександр Набанов
  2. Особистий нікнейм:Юрчик Райский
  3. Суть скарги:Багоюз(лунна походка)
  4. Докази (скріншот/відео):тут
  5. Дата порушення:11.10.23

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Справді,момент такий був,але спеціально,я це не робив,як це вийшло під час метушні,я незнаю.Можете самі побачити на відео,що я хотів заарештувати громадянина так як він знаходився в орієнтуванні,хотів використати тайзер,і бачимо це,але тайзер не можливо вже можна було використати в цій ситуації так як людина по мені вела вогонь,далі хотів переключитись на М4,але мені попалась снайперська гвинтівка під час метушні,після чого і стався цей баг.
Можу надати фіксацію із моєї сторони,але згодом оскільки немаю зараз змоги це зробити.
Також хочу підмітити,що відео у скарзі без звуку.

Володимир Кубарів

Всех нагнуть, все отжать.
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
  1. Нікнейм гравця:Олександр Набанов
  2. Особистий нікнейм:Юрчик Райский
  3. Суть скарги:Багоюз(лунна походка)
  4. Докази (скріншот/відео):тут
  5. Дата порушення:11.10.23
Вітаю, полковник СБУ Х,
ознайомившись з доказами, це є багом, але гравець не зловживав цим, він змінивши зброю почав бігти (змінив бо не може використовувати трйзер в бою), в ході чого стався баг, що його біг перетворився в луну походку
Вважаю це недоліком гри, що сталося випадково.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Справді,момент такий був,але спеціально,я це не робив,як це вийшло під час метушні,я незнаю.Можете самі побачити на відео,що я хотів заарештувати громадянина так як він знаходився в орієнтуванні,хотів використати тайзер,і бачимо це,але тайзер не можливо вже можна було використати в цій ситуації так як людина по мені вела вогонь,далі хотів переключитись на М4,але мені попалась снайперська гвинтівка під час метушні,після чого і стався цей баг.
Можу надати фіксацію із моєї сторони,але згодом оскільки немаю зараз змоги це зробити.
Також хочу підмітити,що відео у скарзі без звуку.
Також ще хочу добавити,коли я замітив це,я зупинився та почав вести вогонь з М4,як і планувалось.
Зупинився я перед авто,щоб далі чесно продовжити ситуацію,якби я це зробив спеціально та хотів би зловживати,то я думаю найбільш правильним було сховатись за авто і продовжувати звідти,але я цього не зробив,так як немав таких намірів

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
І ще хочеться добавити,що цей гравець пішов на обман адміністрації,та приховав свої порушення,а саме ПГ,якщо керуватись цим правилом-
7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
299
Реакції
175
Бали
103
Вітаю Шановний гравець.
Багоюзу зі сторони Олександра Набанова не бачу.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі