Схвалено Ярослав Цероссі, Даша Коваленко | багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,517
Реакції
3,095
Бали
253
Ваш нікнейм: Максим Петрушка
Нікнейм гравця: Ярослав Цероссі, Даша Коваленко
Дата порушення: Ми з СБУ вели погоню за ними, коли СБУ їх наздогнало, вони почали по ним стреляти, я вирішив зайти в спину, аби вбити пару бандитів, але якже я здивувався, коли по ним непроходив урон, СБУ також каже, що їм ненаносився урон
Скріншот/відео від свого обличчя: Туть
Тайм-код: -

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,517
Реакції
3,095
Бали
253
якби вони навіть їли петрушку, то в них би від попадань хоча б віднімалось ХП, але в Ярослава весь час горів зелений трикуник над головою, що свідчить про те, що він нічого неїв, в урон просто ненаносився, хоча в нього стреляло 2 людини, я і 1 СБУшник, ще 1 був зайнятий іншими бандитами

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8
якби вони навіть їли петрушку, то в них би від попадань хоча б віднімалось ХП, але в Ярослава весь час горів зелений трикуник над головою, що свідчить про те, що він нічого неїв, в урон просто ненаносився, хоча в нього стреляло 2 людини, я і 1 СБУшник, ще 1 був зайнятий іншими бандитами
их там много кто научился ****************************************** соединение . уже не первый раз паляться ! вчера один отлетел уже и говорит ниче не знаю ниче не делал

Cerossi

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
1
Бали
3
розповідаю для вас "секрет", існує бронежилет, алко, яке збільшує максмальне хп, петрушку, яка його постійно регенерує, та шоколад, який відновлює хп на максимум.
их там много кто научился ****************************************** соединение . уже не первый раз паляться ! вчера один отлетел уже и говорит ниче не знаю ниче не делал
мабуть для тебе "секрет", але існує бронежилет, алко, яке робить максмильне хп більшим, петрушка, яка регенерує, та шоколад який моментально відновлює на максимум.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,517
Реакції
3,095
Бали
253
розповідаю для вас "секрет", існує бронежилет, алко, яке збільшує максмальне хп, петрушку, яка його постійно регенерує, та шоколад, який відновлює хп на максимум.

мабуть для тебе "секрет", але існує бронежилет, алко, яке робить максмильне хп більшим, петрушка, яка регенерує, та шоколад який моментально відновлює на максимум.
Тоді ХП хочаб віднімалися би, в тебе 2 людини стреляло, а ти як був зелений, так і лишився
Я вчора навіть перевіряв, фулл бронзу зноситься з 10 патронів, я всадив в тебе, мінімум 15-20
Чому ХП не знімало ?

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8

Ложь, что ты был заряженый

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8

Денис Олександрович

Слідкуючий за неоф. організаціями
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
451
Реакції
178
Бали
43
Видео с другого бока

Может моё видео чем то тоже поможет

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8
тот же клан !
один человек из них уже получил разбан !
а теперь вопрос , один говорит плохое соединение , второй говорит что кушает во время боя , третий просто говорит убейте меня убейте , и все они находяться в одном клане
почему у других такого нет? я тоже так хочу что б по мне не регистрировались выстрелы , а я бегал убивал и тд тп :D

Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
7
Реакції
5
Бали
3
тот же клан !
один человек из них уже получил разбан !
а теперь вопрос , один говорит плохое соединение , второй говорит что кушает во время боя , третий просто говорит убейте меня убейте , и все они находяться в одном клане
почему у других такого нет? я тоже так хочу что б по мне не регистрировались выстрелы , а я бегал убивал и тд тп :D
Всмысле нет?
Дядя, у половины ментов такая же тема, они сами говорят урон не проходит
Если до тебя не доходит то это баги
Успокойся уже

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,517
Реакції
3,095
Бали
253
Всмысле нет?
Дядя, у половины ментов такая же тема, они сами говорят урон не проходит
Если до тебя не доходит то это баги
Успокойся уже
Покажы мне хоть 1 такого мента.
Если это баги, то нехер ими пользоваться
Они в любом случае получают преимущество этой фигней

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Тут нужно проводить проверку, у меня тоже была такая ситуация с Церосси, урон вообще не проходил, но я ссылался на то что я один с ним стрелялся, броник и тд, но тут видно что в него как минимум 2 патрона с снайпы зашло, с автомата водила стрелял и Петрушка в бок попал раз 10 точно, а хп на месте, думаю тут точно присутствует обман.

Стів Херрінгтон

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
168
Реакції
91
Бали
43
Вік
21
Адреса
Kharkiv
Вітаю!
Гравці будуть покарані за наступним пунктом правил:

9.5 - Заборонено використання дрібних багів, помилок, недоробок ігрового мода в особистих цілях, а також заради розваги. [Бан 15 днів]
Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі