Розглянуто Олександр Канапка / Злив Гравців / Для ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Базанюк

Активний
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
275
Реакції
94
Бали
48
Вік
26
1.Нікнейм гравця:Олександр Канапка
2.Особистий нікнейм:Микита Базанюк
3.Суть скарги:Данный игрок после увольнения массово сливает игроков с СБУ за малейшие нарушение, когда данный игрок нарушал. Сам данный игрок на форуме за сегодня оставил 7 жалоб, и все жалобы были написаны на сотрудников СБУ. За малейшие нарушения.
4.Докази (скріншот/відео):тик1 тик2 тик3 тик4 тик5 тик6 тик7
5.Дата порушення:19.10.2023

Останнє редагування:

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю, переношу вашу скаргу до відповідного розділу та передаю керівництву.

Олександр-Кнайт

На пенсії
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
195
Реакції
65
Бали
31
1.Нікнейм гравця:Олександр Канапка
2.Особистий нікнейм:Микита Базанюк
3.Суть скарги:Данный игрок после увольнения массово сливает игроков с СБУ за малейшие нарушение, когда данный игрок нарушал. Сам данный игрок на форуме за сегодня оставил 7 жалоб, и все жалобы были написаны на сотрудников СБУ. За малейшие нарушения.
4.Докази (скріншот/відео):тик1 тик2 тик3 тик4 тик5 тик6 тик7
5.Дата порушення:19.10.2023
Тут є повторні скарги. Просто мені набридло що СБУ Х порушує стільки правил, а адмінстрація цього не баче і не видає ні яких покарань і прошу прийняти до уваги що скарги були написані на дві людини які порушували субординацію та провокували мене.

Микита Базанюк

Активний
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
275
Реакції
94
Бали
48
Вік
26
Тут є повторні скарги. Просто мені набридло що СБУ Х порушує стільки правил, а адмінстрація цього не баче і не видає ні яких покарань і прошу прийняти до уваги що скарги були написані на дві людини які порушували субординацію та провокували мене.
Флуд жалобами + ты сам нарушаешь правила проекта и сливаешь фракцию - тем самым пытаешься получить бан

Олександр-Кнайт

На пенсії
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
195
Реакції
65
Бали
31
Флуд жалобами + ты сам нарушаешь правила проекта и сливаешь фракцию - тем самым пытаешься получить бан
Тоді чому ви можете мене сливати, а коли я починаю кидати на вас скарги і одразу злив фракції. Повірьте в мене є достатня кількість відкатів за яких деякі співробітники можуть втратити звання

Микита Базанюк

Активний
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
275
Реакції
94
Бали
48
Вік
26
Тоді чому ви можете мене сливати, а коли я починаю кидати на вас скарги і одразу злив фракції. Повірьте в мене є достатня кількість відкатів за яких деякі співробітники можуть втратити звання
Если ты хотел бы. Ты бы залил все в одну жалобу, а не сливать каждой жалобой или которую тебе отклонили и снова заливать по новой чтобы его откинули. А так скорее всего ты скоро будешь сидеть в бане и жалобы твои уже не помогут.

Олександр-Кнайт

На пенсії
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
195
Реакції
65
Бали
31

Олександр-Кнайт

На пенсії
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
195
Реакції
65
Бали
31
Хочу ще щоб прийняли до уваги, скарга написана третім лицем.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Олександр Канапка отримує покарання у вигляді бану на 14 днів за злив особового складу фракції.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі