Відмовлено Тоні Хоффман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
54
Реакції
25
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора:Тоні Хоффман
  2. Особистий нікнейм: Сергій Марано
  3. Суть скарги: ТИК
    "В вашій першій скарзі, немає абсолютно ніяких прямих доказів.". А слова звичайних гравців вам не докази? Зробіть опитування, самі дізнаєтесь що люди думають про такі дії адміністрації.
    другій скарзі, можна без проблем НА ФОРУМІ, а не у VIP чаті оскаржити дії адміністрації і не підривати всіх гравців серверу на бунти проти неї."
    Там не було ніякого оскарження. Я просто висловив свою думку про адміністрацію, культурно і цензурно, без ніяких образ. З якою ну дуже багато народу згодні! А оскаржувати немає сенсу. Старша адміністрація серверу прикриває свої дії цим правилом "5.8 Заборонено обговорювати/критикувати дії адміністрації.". І виходить що про адміністрацію взагалі говорити не можна! Лише про хороше, але не може бути тільки хороше. Коли люди хвалять типу "О адмін красава, покарав цього гравця", це ж теж обговорення дій адміністрації, але за це ніхто нікому нічого не робить, бо це радує їхнє его!
    третій скарзі, такі оголошення ми не редагуємо."
    Блін Тоні, а що це тоді за херня? Я придумав це все чи що? ЖМЯК Хто редагував це оголошення!?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ссилки вище
  5. Дата походження:21.10.2023

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
"В вашій першій скарзі, немає абсолютно ніяких прямих доказів.". А слова звичайних гравців вам не докази? Зробіть опитування, самі дізнаєтесь що люди думають про такі дії адміністрації.
У нас і створений для цього спеціально розділ скарг на адміністрації щоб оскаржувати її дії.
другій скарзі, можна без проблем НА ФОРУМІ, а не у VIP чаті оскаржити дії адміністрації і не підривати всіх гравців серверу на бунти проти неї."
Там не було ніякого оскарження. Я просто висловив свою думку про адміністрацію, культурно і цензурно, без ніяких образ. З якою ну дуже багато народу згодні! А оскаржувати немає сенсу. Старша адміністрація серверу прикриває свої дії цим правилом "5.8 Заборонено обговорювати/критикувати дії адміністрації.". І виходить що про адміністрацію взагалі говорити не можна! Лише про хороше, але не може бути тільки хороше. Коли люди хвалять типу "О адмін красава, покарав цього гравця", це ж теж обговорення дій адміністрації, але за це ніхто нікому нічого не робить, бо це радує їхнє его!
Ваша думка вже була передана і з головним адміністратором ми обговорили вашу скаргу.
третій скарзі, такі оголошення ми не редагуємо."
Блін Тоні, а що це тоді за херня? Я придумав це все чи що? ЖМЯК
Можна напсати "байкерський клуб", "футбольний клуб" но не те що ви написали.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі