Відмовлено Арнольдік Куртов, Назар Начальник // DM, Зрив РП процесу Bad Cop, Багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Назар Начальник, Арнольдік Куртов
2. Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко
3. Клан порушника: scrxll
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: З гравцем Єгор Шидо, зробили РП по бед копству, домовились що я його відпускаю за хабар, коли вже віз його, щоб відпустити, ці гравці в наглу почали їхати за мною та тулити його, щоб типу він не попав в КПЗ, наскільки мені відомо, це можно вважати як багоюз, якщо це не так то поправте мене.
6. Докази (скріншот/відео): Фрапс, Також надаю докази клану ціх гравців
7. Дата порушення: 21.10.2023

Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
201
Реакції
199
Бали
48
5. Суть скарги: З гравцем Єгор Шидо, зробили РП по бед копству, домовились що я його відпускаю за хабар, коли вже віз його, щоб відпустити, ці гравці в наглу почали їхати за мною та тулити його, щоб типу він не попав в КПЗ, наскільки мені відомо, це можно вважати як багоюз, якщо це не так то поправте мене.
Війна кланів, і де тут багоюз? + звідки ми могли знати що Ви Bad Cop

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Війна кланів, і де тут багоюз? + звідки ми могли знати що Ви Bad Cop
Війна кланів не виправдання зриву РП процесу. Ніякої ролі не іграє бед коп чи ні, на тайм-коді 1:03 Ви чітко бачили мій скін і те що Цей гравець в кайданках, Ви могли просто перестати стріляти та уїхати, щоб не перескоджати РП процесу. З приводу багоюз це чи ні я не володію інформацію з якою точно метою він був вбитий, часто вбивають так людей, просто щоб той не попав в КПЗ, що по факту частково можно розцінювати як взловживання механіками гри. Чекаємо відповіді адміністратора.

Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
201
Реакції
199
Бали
48
  1. Хочу звернути увагу на дуже цікаве рішення від Амірі Ярмоленка замість того, щоб заїхати в НПУ, яке знаходилось в метрі від нього, він чомусь вирішив розпочати рух та поїхати далі, хіба не краще було завести гравця до кабінету і розмовляти з ним там?
  2. По РП ми не можемо знати в якому скіні ходять бедкопи. Також нон рп дії на 1:07, що означає "чели я щас откину вас"? Також по рп ти не можеш знати в якому клані ми знаходимось і подивитись скарги на форумі теж, тому знову нон рп з твоєї сторони.
ПІдсумовуючи вище сказане мною, можу сказати, що гравець Амірі Ярмоленко займається зливом гравців, тому що можна було просто завести гравця до свого кабінету і цієї ситуації б не було.

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
  1. Хочу звернути увагу на дуже цікаве рішення від Амірі Ярмоленка замість того, щоб заїхати в НПУ, яке знаходилось в метрі від нього, він чомусь вирішив розпочати рух та поїхати далі, хіба не краще було завести гравця до кабінету і розмовляти з ним там?
  2. По РП ми не можемо знати в якому скіні ходять бедкопи. Також нон рп дії на 1:07, що означає "чели я щас откину вас"? Також по рп ти не можеш знати в якому клані ми знаходимось і подивитись скарги на форумі теж, тому знову нон рп з твоєї сторони.
ПІдсумовуючи вище сказане мною, можу сказати, що гравець Амірі Ярмоленко займається зливом гравців, тому що можна було просто завести гравця до свого кабінету і цієї ситуації б не було.
Хочу звернути увагу на дуже цікаве рішення від Амірі Ярмоленка замість того, щоб заїхати в НПУ, яке знаходилось в метрі від нього.

Я можу дати повний фрапс, на якому видно фулл відігровку, я тількі прямо що вивів його з НПУ після того як він кинув мені гроші, я їхав в ті ліса, де ви вперший раз почали мене тулити і не дали мені завершити РП процес.

По РП ми не можемо знати в якому скіні ходять бедкопи. Також нон рп дії на 1:07, що означає "чели я щас откину вас"? Також по рп ти не можеш знати в якому клані ми знаходимось і подивитись скарги на форумі теж, тому знову нон рп з твоєї сторони.

Бед-копи не мають якогось одного скіна, бед коп це людина НПУ або СБУ і все. З приводу відкину не розумію в чому питання, коли їде зрив РП процесу я інформую вас що буде скарга на форум, до того ж, все було сказано у офтоп. З приводу клану тут взагалі РП ні до чого.

P.S Також думаю з приводу кабінету все зрозуміло, людина була вже зі мною в НПУ, Але, так як Ви не розумієте взагалі, про що кажете, намагаєтесь накласти на мене якись звинувачування, після переводу мені грошей від людину, Я, звісно, не маю права просто взяти та відпустити його прям в НПУ, як Я вже наголосив, Я повіз його під гору, щоб там мене нехто не бачив, і там я би зміг відпустити його, Але Ви просто завалили РП ситуації, навідь коли побачили що я з держ, і що ця Людина в кайданках, Ви просто вбили його, хоча по факту це і є Зрив РП,
також, шановна адміністрація, прошу звернути увагу на те, що я віз людину в авто з тонуванням, тобто ці люди кажуть щось про те, що я не міг знати, що вони в клані, Але самі ж якимось чином, почали мені тулити авто, коли ніяк не могли знати хто там сидить, тому що вони самі пишут про те, що не бачили навідь як Я Вийшов з ним з НПУ тому що якщо б бачили, то не писали би таких глупих речей, тому і намагаються обвішати мене, що начебто ще і Я в чомусь винен.

Останнє редагування:

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Граці клану мають право вбивати щоб не посадили їхнього сокланівця

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі