Відмовлено Рафаель Тоширо // Не згоден з рішенням адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо
  2. Особистий нікнейм: Джошуа Кензо
  3. Суть скарги: Не згоден з рішенням адміністратора що до цієї скарги , а саме: вбивство було зроблено не в зеленій зоні, коли я почав наносити удари по людині то в чаті людини можна побачити такий надпис
    1698041852458.png
    що означає що людину можна бити, адже по картам зелених зон там немає зеленої зони
    1698041916038.png
    прошу зняти покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 23.10.2023

Останнє редагування модератором:

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
ДМ це нанесення шкоди людині без ІС причини, ви наносили неодноразово шкоду гравцеві саме тоді коли він знаходився безпосередньо в зеленій зоні,будь-ласка не намагайтесь обманути адміністрацію.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
Вітаю.
ДМ це нанесення шкоди людині без ІС причини, ви наносили неодноразово шкоду гравцеві саме тоді коли він знаходився безпосередньо в зеленій зоні,будь-ласка не намагайтесь обманути адміністрацію.
Прошу Вас ознайомитись з картою зелених зон, а вже потім виносьте вердикт. ІС причина є, це людина з ворожого клану. І якщо передивитись відео, то перед тим як я почав його бити там написало ЙОМУ в чат "Ви покинули безпечну зону".
1698069689072.png
ознайомтесь з цим зображенням, де була ця подія, зеленої зони на тому місці особисто я не бачу.

Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
48
Реакції
5
Бали
11
Прошу Вас ознайомитись з картою зелених зон, а вже потім виносьте вердикт. ІС причина є, це людина з ворожого клану. І якщо передивитись відео, то перед тим як я почав його бити там написало ЙОМУ в чат "Ви покинули безпечну зону". Переглянути вкладення 130751 ознайомтесь з цим зображенням, де була ця подія, зеленої зони на тому місці особисто я не бачу.
я тобі скажу що ви мене витолкали з зз а за це теж іде покарання

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, є мапа зелених зон у правилах проекту, там заборонено вбивати гравців, навіть якщо у вас війна кланів, покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі