Зачинено Владислав Ярмак| ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Flack

Козак
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
5
Реакції
9
Бали
3
Ваш ігровий нік: Андрій Міллер
Ігровий нік лідера: Владислав Ярмак
Суть скарги: Лідер поставив на заступника людину порушивши правила. Ця людина з самого початку не підходила по правилам та заявці на форумі, а саме ні ідей, ні відповідного рангу.
Докази порушення: прикріпляю попередній допис з усіма доказами:

Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
137
Реакції
10
Бали
18

Чоловіка якого поставили на Полковника в нього був 3 ранг,кожен свої ідеї розповідав на обдзвоні!

Що ви цим хочте доказати?

Flack

Козак
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
5
Реакції
9
Бали
3

Чоловіка якого поставили на Полковника в нього був 3 ранг,кожен свої ідеї розповідав на обдзвоні!

Що ви цим хочте доказати?
На фото в попередньому посту, які я прикріпив чудово видно коли людина була підвищена.
Ви зараз як слідкуючий обманюєте адміністрацію.

Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
137
Реакції
10
Бали
18
На фото в попередньому посту, які я прикріпив чудово видно коли людина була підвищена.
Ви зараз як слідкуючий обманюєте адміністрацію.

Ось вам доказ що в людини був 3 ранг! А що там у вас я незнаю!

Зверніть увагу на час!

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 47
Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
175
Реакції
123
Бали
46
Вік
24
Адреса
Дніпро

Зверніть увагу на час!

Він не був 3 рангом, він навіть іспит на 3 ранг не складав і не був записаний на підвищення, не потрібно вводити в оману адміністрацію. Я інструктор НК. Ви не вперше продвигаєте людину не по правилах.

Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
137
Реакції
10
Бали
18
Я вам відправив доказ від свого обличя! А те що там його повишували по блату це не моє діло! До обдзвону його допустив Генерал!

Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
175
Реакції
123
Бали
46
Вік
24
Адреса
Дніпро
Я вам відправив доказ від свого обличя! А те що там його повишували по блату це не моє діло! До обдзвону його допустив Генерал!
А ви на обзвоні були? Чому не звернули увагу на це і не поговорили з лідером, ви же слідкуючий за зсу, повинні слідкувати за цим всим. Спродіваюсь ця ситуація вирішиться. Мені було б все одно, якби ви не вводили оману, Ніколюка не було підвищено, в день обзвону взагалі не було підвищення, він ніяк не міг отримати підвищення. Також ви до цього вводили в оману Слідкуючого за лідерами. Він думав що ваша Дружина, яку ви поставили на лідера були, була Полковником. Він не міг цього сам видумати.

Віктор Несторович

Позивний: Сева
Реєстрування
15 Вер 2022
Дописи
163
Реакції
98
Бали
43
Веб-сайт
www.tiktok.com

Зверніть увагу на час!

Вас же наче ніхто докази не просив. якщо хочете можемо подивитись в трудову данної людини, там все буде видно. Або перевіримо всі чати з інф. про підвищення і пошукаємо де його підвищували на 3 ранг?

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня.

Почну с того що це був перший заступник лідера який був прийнятий на посаду, та згідно правил він може буди прийнятиф з 1 рангу.

Але ж тут ситуація така що гравець мав 3 ранг на момент прийняття.

Скарга заповнена невірно, ніякий доказів та нікнеймів я у вас тут не бачу. Питання таке, що тут розглядати?

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі