Розглянуто Неадекват від СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
Ваш нікнейм: Андрій Синицький
Нікнейм гравця: Іван Жданов та Полковник СБУ Давід Зозуленко
Дата порушення: 22.10.2022
Опишіть ситуацію:Ми з напарником зафіксували порушення автомобіля вона перешкоджала руху авто,ми зобовязані були зреагувати ми помітили авто для евакуації потім поїхали,і побачили що появився власник авто за законом ми зобовязані виписати йому штраф за перешкоджування руху,я підійшов до власника він управляв автомобілем з дуже різкими рухами і я дістав зброю для перестраховки,як людина зупинилась я підійшов та Іван Жданов (без рп) дістав тайзер оглушив мене та закатав у кайданки,мене повели до кабінету,та мені погрожував Іван Жданов що прострілить мені голову,це повне неадекватство зі сторони СБУ
Скріншот/відео від свого обличчя:
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: 1:17 Давід Зозуленко Полковник СБУ погрожує що підстрелить мене 1:36 нонрп пакують тазером та у кайданки 2:39 Іван Жданов знову погрожує що пристрелить мені голову 4:05 Іван Жданов питає дозволу щоб прострелити мені голову
4:44 Полковник СБУ Давід Зозуленко каже що я цілився на мирних граждан хоче це не правда

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
ше десь хвилин 10 ми говорили приїхав мій полковник і там багато було полковників але там мова була ніпрощо

Ярослав Поляков

Шановний гравець
Реєстрування
2 Лип 2022
Дописи
66
Реакції
36
Бали
21
Я тілки бачу що ти підїхав та почав заважати моїм людям виконувати роботу та дістав калаш та почав казати що їй робити при тому що там стояли люди старші по званю та недав їм виконати свою роботу притом що він не тікав. Ти розвернувся задом та створив аварійну ситуацію це було без звукових та проблискових маячьків

Квейтін Сопрано

Котик в сапогах ?Костя Марвел ?Слуга Народа⚒️
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
136
Реакції
26
Бали
28
Зараз відповідь від мене.СБУ повнісьтью все зробили правильно
Цей поліцейський Андрій Синицький він не адекватний у сіх штрафує по нон рп і не закінчує рп ситуації ПОСТОЯНО!!!!!

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
Зараз відповідь від мене.СБУ повнісьтью все зробили правильно
Цей поліцейський Андрій Синицький він не адекватний у сіх штрафує по нон рп і не закінчує рп ситуації ПОСТОЯНО!!!!!
Шановний,по перше в цій ситуації вашої думки НІХТО не запитував,але сказали вже і сказали ми не в *********************************** маєм право на слово,а по друге як це я штрафую по нонрп і всіх? я штрафую по причинах і ЗАВЖДИ відігрую РП,у вас в цьому повідомленя 90% брехні,я попрошу вас написати на мене жалобу де Я НОНРП+ВСІХ ШТРАФУЮ і де я не адекватний скажіть будьласка

Квейтін Сопрано

Котик в сапогах ?Костя Марвел ?Слуга Народа⚒️
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
136
Реакції
26
Бали
28
Шановний,по перше в цій ситуації вашої думки НІХТО не запитував,але сказали вже і сказали ми не в *********************************** маєм право на слово,а по друге як це я штрафую по нонрп і всіх? я штрафую по причинах і ЗАВЖДИ відігрую РП,у вас в цьому повідомленя 90% брехні,я попрошу вас написати на мене жалобу де Я НОНРП+ВСІХ ШТРАФУЮ і де я не адекватний скажіть будьласка
Тема 'нон рп копи'
https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/нон-рп-копи.11858/

Денис Олександрович

Слідкуючий за неоф. організаціями
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
451
Реакції
178
Бали
43
Пока вижу тут неадеквата из НПУ который не знает субардинацию!

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33
Людина яка напише повідомлення і не стосується скарги отримає бан форум акк

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33
Вітаю
Гравець Іван Жданов отримає покарання виді КПЗ на 90 хвилин+профілактична бесіда
Порушень від Давида Зозуленка не побачив
А вам рекомендую ознайомитись з ієрархією державних структур
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі