Відмовлено Максим Чудопалов//Некомпетентность//Для Га-Керівника!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Зубенко

Активний
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
217
Реакції
43
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Максим Чудопалов
  2. Особистий нікнейм:Діма Зубенко
  3. Суть скарги:Я стояв продав вещи пробежав "Максим Чудопалов" я кажу слышишь "Максим Чудопалов" Не хочешь купити кажанів? На що він грубо почав зі мною спілкуватись та "заспавнин"Це легко перевірити через логи, на що докази він не покаже. Я за цей час мог продать вещей я так зрозумів він заспавнив та зловив лавку
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ось тільки так
  5. Дата походження:28.10.2023 15:25

Максим Чудопалов

03 Східна Україна
Реєстрування
15 Тра 2023
Дописи
62
Реакції
7
Бали
13
Вітаю. Працював по репорту від іншого користувача, з вашої сторони було неодноразова перешкода протягом 15-30 секунд, та фіксувалась нешанобливе ставлення до гравців і адміністрації. За перешкоду Перешкода в роботі адміністрації - передбачені (кік, ато ув'язнення 30-60 хв) прийняв рішення просто відправити на респ.

Діма Зубенко

Активний
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
217
Реакції
43
Бали
31
Вітаю. Працював по репорту від іншого користувача, з вашої сторони було неодноразова перешкода протягом 15-30 секунд, та фіксувалась нешанобливе ставлення до гравців і адміністрації. За перешкоду Перешкода в роботі адміністрації - передбачені (кік, ато ув'язнення 30-60 хв) прийняв рішення просто відправити на респ.
Вы про что? А если честно? Вы ходили смотреть товар я подбежал и спрашивал вам что то надо? на что вы очень нагло повели себя

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Ви перешкоджали роботі Адміністратору, тому він й приняв таке рішення.
Не побачив порушення від Адміністратора, він просив лише Не заважати, на що ви ігнорували його прохання.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі