Зачинено Роман Вентерович/Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс_Наливайко

Легенда 02 :)
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
114
Реакції
30
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора:Роман Вентерович
  2. Особистий нікнейм:Макс Наливайко
  3. Суть скарги:Уволили за втрату довіри. Потім зайшов на форум знайшов скаргу переглянув її ось якщо потрібна. Тик. Розповідаю історію цієї пригоди: Коли я був на військовій частині на моїх очах солдат вбив рекрута без причини коли він його вбив і сказав відкат а так як відкат на вбивство не працює. Хотя їм дали наказ стояти в строю тихо. те що людина заливає на мене скаргу я її вбив без причини.

Прошу вернути в фракцію и можете видати одну догану будь ласка
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:01.11.2023

Роман_Вентерович

Ветеран ЗСУ | 02, 05, 06 сервери
Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
35
Реакції
22
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора:Роман Вентерович
  2. Особистий нікнейм:Макс Наливайко
  3. Суть скарги:Уволили за втрату довіри. Потім зайшов на форум знайшов скаргу переглянув її ось якщо потрібна. Тик. Розповідаю історію цієї пригоди: Коли я був на військовій частині на моїх очах солдат вбив рекрута без причини коли він його вбив і сказав відкат а так як відкат на вбивство не працює. Хотя їм дали наказ стояти в строю тихо. те що людина заливає на мене скаргу я її вбив без причини.

Прошу вернути в фракцію и можете видати одну догану будь ласка
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:01.11.2023
Коли ви здавали присягу, ви сказали що ніколи не будете вбивати громадян а тим більше своїх побратимів, до таких людей які вбивають своїх співслужбовців, в мене пропадає довіра, тому вибачення на жаль я не приймаю, далі рішення за адміністрацією.

Макс_Наливайко

Легенда 02 :)
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
114
Реакції
30
Бали
33
Коли ви здавали присягу, ви сказали що ніколи не будете вбивати громадян а тим більше своїх побратимів, до таких людей які вбивають своїх співслужбовців, в мене пропадає довіра, тому вибачення на жаль я не приймаю, далі рішення за адміністрацією.
А чому Назара Вентеровича тоді не звільнили він також убив свого побратима?

Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
12
Реакції
8
Бали
6
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі