Розглянуто Ярослав Цероссі | Обман на 22млн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марасік

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
122
Реакції
34
Бали
28
Ваш нікнейм: Дарк Ангел
Нікнейм гравця: Ярослав Цероссі
Дата порушення: 28.09.2022, пишу зараз так как я був у бані
Опишіть ситуацію: Мене друг попросив одолжити йому 22 мільйони на покупку вілли, і він мав її зразу комусь продати за 60 млн, но непродав, на скрінах вказано що він має мені вернути вартість машини тої що я злив щоб дати йому на скрінах є, но нехоче віддавати гроші за машину. ПРОШУ Вернути мені гроші ті що я йому одолжив а його забанити. Ще там видно друг мій йому писав в дс лс що верне гроші коли я вийду з бана. там є як як сливаю ламбу і кинець коли я йому передав все гроші я там стою на б/у.
Скріншот/відео від свого обличчя: нижче

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 39
  • 0 байт · Перегляди: 39
  • 0 байт · Перегляди: 37
  • 0 байт · Перегляди: 35
  • 0 байт · Перегляди: 34
  • 0 байт · Перегляди: 34
  • 0 байт · Перегляди: 41

Cerossi

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
1
Бали
3
Прошу адміністрацію звернути увагу на мою позицію. 1) було домовлено, що я можу замість грошей повернути віллой ( на скріншотах заявника видно ). 2) гравець був покараний за неодноразове оск. адміністрації та також обманював адміністрацію намагавшись обійти бан перенесши свій аккаунт, що доводить неадекватність та брехливість даного гравця. 3) гравець САМ відмовляється від поверння майна ( по договору я можу повернути віллою, але гравець відмовляється - це видно на моїх скріншотах). 4) не було поставлених певних сроків повернення боргу, що можна трактувати як безсрочний договір згідно законодавства і це не примушує мене взагалі повертати йому що-небудь. Також звертаю Вашу увагу на те, як пише даний гравець, йому від сили 10 років, про яку адекватність тут можна говорит, тому й не дивно, що скаргу написав, хоча й сам відмовляється від повернення боргу. Сподіваюсь на адекватне вирішення скарги адміністрацією проєкту, яку даний гравець назвиває "тупими" бо вони не ведуться на його обмани адміністрації.

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 12

Марасік

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
122
Реакції
34
Бали
28
Прошу адміністрацію звернути увагу на мою позицію. 1) було домовлено, що я можу замість грошей повернути віллой ( на скріншотах заявника видно ). 2) гравець був покараний за неодноразове оск. адміністрації та також обманював адміністрацію намагавшись обійти бан перенесши свій аккаунт, що доводить неадекватність та брехливість даного гравця. 3) гравець САМ відмовляється від поверння майна ( по договору я можу повернути віллою, але гравець відмовляється - це видно на моїх скріншотах). 4) не було поставлених певних сроків повернення боргу, що можна трактувати як безсрочний договір згідно законодавства і це не примушує мене взагалі повертати йому що-небудь. Також звертаю Вашу увагу на те, як пише даний гравець, йому від сили 10 років, про яку адекватність тут можна говорит, тому й не дивно, що скаргу написав, хоча й сам відмовляється від повернення боргу. Сподіваюсь на адекватне вирішення скарги адміністрацією проєкту, яку даний гравець назвиває "тупими" бо вони не ведуться на його обмани адміністрації.
По 1 там написано як я захочу, 2. я писав на форум про це і мені відповіли що так неможна, 3. Я кажу щоб ти вернув грошима якщо би відмовлявся щоб ти повертав не просив би гроші, 4. 15 років, і я вимагаю щоб ти зараз повернув так як ти писав шо у тебе не купляють вілу за 60кк, тимбільше ти писав що там з верт площадкою.

Cerossi

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
1
Бали
3
а ти, оскорбляючи адміністрацію і називаючи адміністрацію "тупою" все не втрачаєш надії, що вони поведуться на твої махінації. хах. Шановні адміністрація, зверніть увагу на мої слова вище

Марасік

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
122
Реакції
34
Бали
28
а ти, оскорбляючи адміністрацію і називаючи адміністрацію "тупою" все не втрачаєш надії, що вони поведуться на твої махінації. хах. Шановні адміністрація, зверніть увагу на мої слова вище
****************************нуй за маханації?

Cerossi

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
1
Бали
3
повторюсь ще раз, якщо не дійшло до тебе. 1) договір без сроку ( я можу повернути коли захочу, навіть через рік). 2) по договору я можу повернути вілою. 3) ти відмовився від віли і хочеш отримати від адмінів гроші. 4) ти це робиш без поваги до них, адже оск їх та обманюєш

Марасік

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
122
Реакції
34
Бали
28
повторюсь ще раз, якщо не дійшло до тебе. 1) договір без сроку ( я можу повернути коли захочу, навіть через рік). 2) по договору я можу повернути вілою. 3) ти відмовився від віли і хочеш отримати від адмінів гроші. 4) ти це робиш без поваги до них, адже оск їх та обманюєш
ти писав що я можу вибрати як ти повернеш, і ось до вечора того, я не відмовляюся я хочу грошима)

Переглянути вкладення

Cerossi

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
1
Бали
3
хахха, а ти вмієш слова перекручувать, не боїшся, що знову відкинуть за обман адміністрації? Ці слова про бабки, які ти винен був, бо вимагав у ребят з клана бабки за підвищення. У свсоїх красти, куди ще нижче впасти? А ну да, оск, обманювати адмінів, а потім просить у них допомоги, точно)

Марасік

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
122
Реакції
34
Бали
28
хахха, а ти вмієш слова перекручувать, не боїшся, що знову відкинуть за обман адміністрації? Ці слова про бабки, які ти винен був, бо вимагав у ребят з клана бабки за підвищення. У свсоїх красти, куди ще нижче впасти? А ну да, оск, обманювати адмінів, а потім просить у них допомоги, точно)
хпхпхппх найди цю переписку побачиш..

Ярослав Білий

Я люблю газ давать
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
50
Реакції
4
Бали
21
Добрий вечір, шановні гравці, передаю скаргу ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі