Відмовлено Максим Грей/Наклеп/Для ГА та Керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ленуар

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Бер 2023
Дописи
345
Реакції
330
Бали
68
1. Нікнейм гравця: Максим Грей
2. Особистий нікнейм: Макс Ленуар
3. Клан порушника: KARTIER
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DEVILS
5. Суть скарги:

Вітаю шановна адміністрація
прошу покарати Гравця Максим Грей за наклеп у мій бік без доказів.
Зі свого боку хочу сказати наступне
факт 1. Всі лідери були попереджені за відповідальність при зміні лідера.
тиць
факт 2. З цієї скарги тиць з приводу вирваних слів з контексту .. тобто припустимо якщо посилання йде в жартівливій формі зі словами "тебе проще пойти застрелиться или с моста спрыгнуть так быстрее будет" вважається нормою?
Факт 3. Очевидний багоюз "удар" у системній ЗЗ тиць
Факт 4. Після цієї скарги надійшли від цього клану мені в особисті повідомлення образи візьмемо одне з них від Енцо Феррарі тиць тиць тиць тиць тиць тиць тиць
Факт 5.При своїй невинності клан зливає общак в м4 причина цих дій? тиць тиць
Факт 6. Прикріплюю відео тиць від мого соклановця де гравець Дімитріус Цезарь та Яша Лавчук неадекватно висловлюються у войс при гравцях різного віку це було 02.11.2023 тайм-код: 0:14 0:20 0:43 1:34 1:44 2:12 2:59 3:12 (Якщо треба Скарга буде додана у відповідний розділ гравцем)
Факт 7.З чого саме в цей проміжок часу зняли даного гравця в молодший склад? Щоб він далі порушував правила сервера? Адже судячи з деяких скарг людині відверто все одно на якісь правила
тиць Скрін був взятий тиць

Так в чому саме полягає злив клану?в неадекватних висловлювань людей?з боку моралі та етики це просто неприпустимо і бридко клан KARTIER вже отримував 3/3 доган і навіть після цього вони продовжують псувати атмосферу на 01 сервері.. Дякую за увагу..Слава Україні!!!

6. Докази (скріншот/відео):Додано у скарзі

7. Дата порушення: 04.11.23

Останнє редагування:
Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
32
Реакції
38
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Максим Грей
2. Особистий нікнейм: Макс Ленуар
3. Клан порушника: KARTIER
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DEVILS
5. Суть скарги:

Вітаю шановна адміністрація
прошу покарати Гравця Максим Грей за наклеп у мій бік без доказів.
Зі свого боку хочу сказати наступне
факт 1. Всі лідери були попереджені за відповідальність при зміні лідера.
тиць
факт 2. З цієї скарги тиць з приводу вирваних слів з контексту .. тобто припустимо якщо посилання йде в жартівливій формі зі словами "тебе проще пойти застрелиться или с моста спрыгнуть так быстрее будет" вважається нормою?
Факт 3. Очевидний багоюз "удар" у системній ЗЗ тиць
Факт 4. Після цієї скарги надійшли від цього клану мені в особисті повідомлення образи візьмемо одне з них від Енцо Феррарі тиць тиць тиць тиць тиць тиць тиць
Факт 5.При своїй невинності клан зливає общак в м4 причина цих дій? тиць тиць
Факт 6. Прикріплюю відео тиць від мого соклановця де гравець Дімитріус Цезарь та Яша Лавчук неадекватно висловлюються у войс при гравцях різного віку це було 02.11.2023 тайм-код: 0:14 0:20 0:43 1:34 1:44 2:12 2:59 3:12 (Якщо треба Скарга буде додана у відповідний розділ гравцем)
Факт 7.З чого саме в цей проміжок часу зняли даного гравця в молодший склад? Щоб він далі порушував правила сервера? Адже судячи з деяких скарг людині відверто все одно на якісь правила
тиць Скрін був взятий тиць

Так в чому саме полягає злив клану?в неадекватних висловлювань людей?з боку моралі та етики це просто неприпустимо і бридко клан KARTIER вже отримував 3/3 доган і навіть після цього вони продовжують псувати атмосферу на 01 сервері.. Дякую за увагу..Слава Україні!!!

6. Докази (скріншот/відео):Додано у скарзі

7. Дата порушення: 04.11.23
Так не понял, если всё таки бы от меня был бы «наклеп», то Вы, то есть Макс Ленуар заявили бы об этом раньше, а не как только после того как я на вас скаргу залив.

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Передано керівництву

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, скаргу вже було перерозглянуто та Керівництво винесло вердикт.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі