Схвалено (986)(942)//Масові Порушення//Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
174
Реакції
691
Бали
98
1. Нікнейм гравця: Аркадій Сталінов(986)//Міша Лебіга(942)
2. Особистий нікнейм: Павло Набанов
3. Клан порушника: SHARK
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: NABANOV
5. Суть скарги: Дані граці підбігли до мене бачучи що я стою на місці і почали мені погрожувати!. а саме Аркадій Сталінов почав погрожувати житю в реальному світі!! прошу взяти це до уваги! також він почав погрожувати сливом моєї особобистої інформації! також підбіг його друг і розпочав мені погрожувати! (ОСК/Неадекватна поведінка/Нецензурна лексика/Погрози житю!) Також вони почали з мене випрошувати гроші щоб вони не зливали на мене інформацію! і також погрожували баном!. Прошу взяти цю скаргу до Уваги Зараз ці гравці провокують мої клановців і також зривають з них гроші! Також Особа Міша Лебіга після закінчення фрапсу оскнула рідних.
6. Докази (скріншот/відео): Жмяк
7. Дата порушення: 08.11.2023

Останнє редагування:

Мішка Лебіга

Новий гравець
Реєстрування
23 Жов 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Аркадій Сталінов(986)//Міша Лебіга(942)
2. Особистий нікнейм: Павно Набанов
3. Клан порушника: SHARK
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: NABANOV
5. Суть скарги: Дані граці підбігли до мене бачучи що я стою на місці і почали мені погрожувати!. а саме Аркадій Сталінов почав погрожувати житю в реальному світі!! прошу взяти це до уваги! також він почав погрожувати сливом моєї особобистої інформації! також підбіг його друг і розпочав мені погрожувати! (ОСК/Неадекватна поведінка/Нецензурна лексика/Погрози житю!) Також вони почали з мене випрошувати гроші щоб вони не зливали на мене інформацію! і також погрожували баном!. Прошу взяти цю скаргу до Уваги Зараз ці гравці провокують мої клановців і також зривають з них гроші! Також Особа Міша Лебіга після закінчення фрапсу оскнула рідних.
6. Докази (скріншот/відео): Жмяк
7. Дата порушення: 08.11.2023
Оскорбления родных точно не было на счёт погроз ты обманул моего друга на деньги а именно на котедж, деньги у тебя просили из за того что ты не хочешь отдавать деньги за коттедж, с твоих соклан ов темболее денег никто не просил если уж ты считаешь что мы у твоих соклан ов деньги выппашиваем я жду докозательства, нецензурні лексика в моем понимании это маты я тебя не ****************************************** ну и угрозы баном не было

Останнє редагування:
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
174
Реакції
691
Бали
98
Оскорбления родных точно не было на счёт погроз ты обманул моего друга на деньги а именно на котедж, деньги у тебя просили из за того что ты не хочешь отдавать деньги за коттедж, с твоих соклан ов темболее денег никто не просил если уж ты считаешь что мы у твоих соклан ов деньги выппашиваем я жду докозательства, нецензурні лексика в моем понимании это маты я тебя не материл
Вітаю. Якщо у вас є докази мого порушення пишіть скаргу на форум. І попрошу не офтопити в скарзі

Вікуся

Козак
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
8
Реакції
9
Бали
3
Вітаю. Якщо у вас є докази мого порушення пишіть скаргу на форум. І попрошу не офтопити в скарзі
Вітаю. Ваше порушення, було опублікованно Аркадієм Сталіновим, а саме ви не повертали йому кошти або майно, за яким була домовленість, на форумі є публікація вашого порушення! а так само Аркадій та Миша не вимагали кошти у ваших співкланівців, якщо таке було, прошу надати докази!

Вітасік

Активний
Реєстрування
13 Лип 2023
Дописи
63
Реакції
42
Бали
18
Я, як лідер клану SHARK, хочу від себе дещо додати. Гравець Павло Набанов раніше зайняв гроші у гравця Аркадій Сталінов. Павло Набанов вже довгий час їх не вертає. Аркадій намагався подати скаргу тут, але її відхилили. Також надаю фрагмент переписки у діскорді Аркадія з Павлом Набановим. Можна побачити по датах, що цей конфлікт тягнеться довго. За моєю інформацією Павло Набанов винен Аркадію 5 000 000 гривень. Саме ці гроші Аркадій казав Павлу повернути на фрапсі.
Гроші не маленькі, приношу вибачення за цих гравців від імені клану, можливо у
Аркадія не витримали нерви і він сказав лишнє. Дякую за увагу.
image1549.png
image.png

Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
14
Реакції
20
Бали
3

Вітаю. на даному відео не бачу як (оск рідних а також провокації також погрожування не було). А також є запитання чому ви обдурили людину на гроші, також і на майно (котедж) а також не один раз бачив як ви вбивали людей з клану SHARK у зз зоні.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Міша Лебіга [942] отримує покарання: Образа гравців - /pmute 60-240 або /pban 3-14 та Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7.
Гравець Аркадій Сталінов [986] отримує покарання: Погрози - /pban 1-31.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі