Розглянуто Ніка Тревіс, Кирило Бакулін//Вихід з гри під час рп процесу(ухід від рп)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколь Зернова

Поважний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
135
Реакції
141
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Ніка Тревіс(27662), Кирило Бакулін(27218)
  2. Особистий нікнейм: Ніколь Зернова
  3. Суть скарги: ставили великі суми на контейнер та навмисно виходили.
  4. Докази (скріншот/відео):
    та
  5. Дата порушення: 05.11.23

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,337
Реакції
676
Бали
253
Уход от рп:ROFLMAO:? Генеальнее нечего не придумала? Где запрещено это делать? Раз по твойму это рп то где ж было мне интересно отиграно какое-то рп?

Ніколь Зернова

Поважний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
135
Реакції
141
Бали
48
Контейнери - рп подія. Поставив - взяв участь у рп. Вийшов з гри під час своєї ставки(спеціально) - порушив канони рп(аналогічно з виходом під час погоні і тд). Не маю бажання далі щось пояснювати, оскільки адміністрація за таке колись карала деморганом на годину з чимось, зараз - 60хв)
Просто ознайомся з подібними скаргами і все стане на свої місця. Так, це порушення, вау, неймовірно, правда?
Одна з подібних жб: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Назар-Фрост-Ухід-від-рп.92675/
Гарної й мирної ночі. :)

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,337
Реакції
676
Бали
253
Контейнери - рп подія. Поставив - взяв участь у рп. Вийшов з гри під час своєї ставки(спеціально) - порушив канони рп(аналогічно з виходом під час погоні і тд). Не маю бажання далі щось пояснювати, оскільки адміністрація за таке колись карала деморганом на годину з чимось, зараз - 60хв)
Просто ознайомся з подібними скаргами і все стане на свої місця. Так, це порушення, вау, неймовірно, правда?
Одна з подібних жб: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Назар-Фрост-Ухід-від-рп.92675/
Гарної й мирної ночі. :)
Возьмем к примеру то что я мог случайно дописать 8 и получилося 8888888, место 888888 которие я хотел поставить :). Такие случие бивают, и много раз

Ніколь Зернова

Поважний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
135
Реакції
141
Бали
48
Возьмем к примеру то что я мог случайно дописать 8 и получилося 8888888, место 888888 которие я хотел поставить :). Такие случие бивают, и много раз
і чекав до 22 секунд? ну да. коли люди помиляються цифрою, то вони виходять відразу, усвідомлюючи свою помилку, а не так тягнуть час, затримуючи останній контейнер. Але після цієї жб, надіюсь, будете уважнішим.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Бажаю здоров'я!
Гравці Ніка Тревіс ID27662 та Кирило Бакулін ID27218 будуть покарані за:
NonRPДії - jail 30 хвилин

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі