Відмовлено оскарження бану // CONSOLE

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

scandal

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
39
Реакції
42
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Console
  2. Особистий нікнейм: Гога Абдушелиавшвили
  3. Суть скарги:
  4. Причина мого бану - чіти. А саме, використовування *Cheat engine* 1 раз, 6 місяців тому. НАВІТЬ не на 03 використовувався цей *чіт*, я його виключно для продажу калашів використовував. Вибачаюсь за цей випадок, темпаче за тривалий час, я зрозумів що навіть для продажу автоматів, погано використовувати перевагу над гравцями. Я вже встиг змінитись за довгий час в бані, я признаю свою провину. Прошу передивитись скаргу з розумінням, і якщо є на те потреба, я можу вийти на перевірку в любий час, і доказати що став на світлу сторону. У кожної людини повинен бути другий шанс, я тримаю надію, що в мене цей шанс буде. Дякую за прочитання оскарження бану.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження: 10.11.23
1699567969466.png

Останнє редагування:

Акира Смит

Сын Савочкина
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
9
Реакції
4
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Console
  2. Особистий нікнейм: Гога Абдушелиавшвили
  3. Суть скарги:
  4. Причина мого бану - чіти. А саме, використовування *Cheat engine* 1 раз, 6 місяців тому. НАВІТЬ не на 03 використовувався цей *чіт*, я його виключно для продажу калашів використовував. Вибачаюсь за цей випадок, темпаче я пробув довільно багато часу в бані, і зрозумів що навіть для продажу автоматів, погано використовувати перевагу над гравцями. Прошу передивитись скаргу з розумінням, і якщо можна, то і викликайте на перевірку.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження: 10.11.23
Переглянути вкладення 138706
пацан запей холодной водой

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі