Зачинено Владислав Пічкур " / " Дивна причина відмови під час обзвону

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Цибульов

01 - Центральна України
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
12
Реакції
7
Бали
6
  1. Нікнейм лідера/заступника: Владислав Пічкур
  2. Особистий нікнейм: Вадим Цибульов
  3. Суть скарги: Я працівник НПУ, який був допущений до обзвону на посаду нач.НАВС, під час обзвону був етап з рп термінами, на питання лідера я давав відповідь з нормальною швидкістю, коли я чогось не знав, я так і казав лідеру "я не знаю" потім пройшло декілька запитань і мені каже лідер "Знаете чому ви не пройшли? Тому-що менше треба гуглити" приблизно так, він це зрозумів просто по звуку з мого мікрофона, в той час я писав другу повідомлення та було чути натискання клавіш на клавіатурі, але лідер вирішив що я шукав відповіді. І просто відмовив мені і все, хоча я за багато годин до обзвону готувався, а рп терміни я знаю як свої 10 пальців на руках. Я був готовий до обзвону, але був дуже розачарований коли мені відмовили ще й з такою причиною.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -, усе можете спитати у лідера, я не фрапсив обзвон.
  5. Дата походження: 11.11.2023

Вадим Ангел

❣️МОЗ❣️
Реєстрування
13 Гру 2022
Дописи
108
Реакції
51
Бали
73
  1. Нікнейм лідера/заступника: Владислав Пічкур
  2. Особистий нікнейм: Вадим Цибульов
  3. Суть скарги: Я працівник НПУ, який був допущений до обзвону на посаду нач.НАВС, під час обзвону був етап з рп термінами, на питання лідера я давав відповідь з нормальною швидкістю, коли я чогось не знав, я так і казав лідеру "я не знаю" потім пройшло декілька запитань і мені каже лідер "Знаете чому ви не пройшли? Тому-що менше треба гуглити" приблизно так, він це зрозумів просто по звуку з мого мікрофона, в той час я писав другу повідомлення та було чути натискання клавіш на клавіатурі, але лідер вирішив що я шукав відповіді. І просто відмовив мені і все, хоча я за багато годин до обзвону готувався, а рп терміни я знаю як свої 10 пальців на руках. Я був готовий до обзвону, але був дуже розачарований коли мені відмовили ще й з такою причиною.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -, усе можете спитати у лідера, я не фрапсив обзвон.
  5. Дата походження: 11.11.2023
Вибачаюся за оффтоп// Під час обзвону ви маєте нічого не робити ні писати ні нічого а відповідати на запитання.

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
987
Реакції
547
Бали
153
Вітаю,під час обзвону ви почали щось пічатати та натискати на клавіші.
Відео. Тайм-Код 0:45

Також як сказав Вадим Ангел що під час обзвону ви маєте нічого не робити ні писати ні нічого а відповідати на запитання.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Бажаю здоров'я!
Лідер надав відповідь, згоден з його рішенням.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі