Розглянуто Алік Пенсіонер | ДМкар,нонрп драйв,провокації,нешанобливе ставлення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
  1. Нікнейм гравця:Алік Пенсіонер
  2. Особистий нікнейм:Олександр Набанов
  3. Суть скарги:Їду собі спокійно по Полтаві,нікого абсолютно не трогаю,виліта мені цей персонаж на зустрічну лоб в лоб.Я давай його доганяти шоб розібратись шо це таке.Бачу шо відкат не працює,швиденько його включаю і доганяю його на заправці.Попросив зупинитись та вияснити шо це було,той далі продовжує підрізати.Врештрі решт вже так охамів шо вже хуями почав розкидатись.
  4. Докази (скріншот/відео):Сюда
  5. Дата порушення:13.11.2023

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
Сказано все по факту, мешаешь работать дальнобою - получи достойный ответ.

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
И то что парень говорит якобы откат не работает - не хочет против себя жб заливать ибо он между фурой и грузом таранит.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
И то что парень говорит якобы откат не работает - не хочет против себя жб заливать ибо он между фурой и грузом таранит.
Можу надати докази адмінам,шо більше відкату немає,якщо ти розкидуєшся такими словами,то пред'яви його тут,не будь голословним

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
А на счет подрезов, объясняю тебе, мы ездим там где куча банд шастает, когда за мной начинают ездить и говорить остановись - я думаю что меня хотят грабануть или расстрелять фуру, по этому не даю людям обогнать меня что бы не блокировали.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
А на счет подрезов, объясняю тебе, мы ездим там где куча банд шастает, когда за мной начинают ездить и говорить остановись - я думаю что меня хотят грабануть или расстрелять фуру, по этому не даю людям обогнать меня что бы не блокировали.
Спочатку ти кажеш шо груз тобі тараню,потім шо вже фуру блокую,на відео чітко видно,шо я вже проїжаю твій вантаж і зрівнююсь з фурою,тобто мети тобі таранити вантаж немає.Ніхто тебе грабувати не збирався,я сам і плюс в нас з вашим кланом союз,я приїхав до тебе до бункеру шоб вирішити це все мирно,але ти своєї провини не визнавав,тому нехай тебе наказують будеш знати на майбутнє.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Ну по перше,твоє відео вже було записано після ситуації зі мною,а по друге,яке я маю відношення до клану SHARK?Я не виходив і не стріляв по тобі як це робили вони,я запитував в тебе як ти їздиш,а ти *********************************** посилаєш.

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
А я и не обязан признавать свою вину и что-то тебе доказывать. У меня принцип презумпции невиновности.
От куда я могу знать что ты от меня хотел. Врезаясь в меня, тараня и блокируя мне проезд ты сам спровоцировал меня на то что я сделал. И вообще смысл тут что-то доказывать тебе, на таких как ты есть определенное понятие и обозначение. Я сделал то что сделал, если администрация увидит тут мою вину то я спокойно понесу свое наказание. А то что тебя что-то не устраивает, мне на это все равно. Вот и все.

Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
268
Реакції
137
Бали
48
Вітаю.
Переглянувши Вашу скаргу виношу наступний вердикт:
Гравець Алік Пенсіонер [981] отримує покарання у вигляді /jail 60 DM car
Зачинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі