Розглянуто Бан / Марк Бакулін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
Ваш ігровий нік: Бавікс Макалістер(151)
Ігровий нік адміністратора: Марк Бакулін
Причина покарання: бан за зловживання правил серверу
Суть скарги: я не дуже розумію, за що бан на 30 днів? Дм від мене частіше всього це в токсиків і сокаю, з якими у нас війна кланів, але так я не дуже розумію за що бан аж на 30 днів, хочу побачити від адміністратора докази мого порушення, я згоден з баном, але хочу зрозуміти за що конкретніше бан
Дата видачі покарання: 1.11.22
Скриншот видачі покарання: - (не маю доступу до гри)
Готовий відповідати у разі обману: так

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день поважний гравець. Порушення були від вас в скаргах на форумі, коли ви відправляли скарги на інших гравців а це близько відео 7-10 хвилин за цей час порушували правила DB+NonRP Drive Також зазначу, ви не оголошували війну кланам окрім Volkov. В плані війни ви могли оборонятися від гравців кланів а не атакувати та підбивати гравців на відкритий DM, також на відео видно як ви писали "роздаю калаши дм-ить токсіков"
Скарга 1
Скарга 2
Переглянути вкладення
Очікуйте відповідь від адміністрації.

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
Добрий день поважний гравець. Порушення були від вас в скаргах на форумі, коли ви відправляли скарги на інших гравців а це близько відео 7-10 хвилин за цей час порушували правила DB+NonRP Drive Також зазначу, ви не оголошували війну кланам окрім Volkov. В плані війни ви могли оборонятися від гравців кланів а не атакувати та підбивати гравців на відкритий DM, також на відео видно як ви писали "роздаю калаши дм-ить токсіков"
Скарга 1
Скарга 2
Переглянути вкладення 12556

3 сторінка, там сокая війну оголосила

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
Скарга 1
Скарга 2
Переглянути вкладення
Між токсіками також війна. Марк Бакулін, хочу поставити запитання, ви цей розділ читали?

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
Скарга 1
Скарга 2
А нон рп їзда коли стала масовим порушенням правил?

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
Скарга 1
Скарга 2
Також хочу зрозуміти, якщо я 1 раз порушив правило: дб і нрп драйв, то це вже бан на 30 днів?!?

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Також хочу зрозуміти, якщо я 1 раз порушив правило: дб і нрп драйв, то це вже бан на 30 днів?!?
Відповідаю, поки ви не оголосили війну іншому клану це не є війна, по друге від 3 порушень покарання бан, у вас було достатньо порушень на це. Ваше покарання обговорював з ГА він схвалив такий вид покарання як бан.

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
Так я вище дав скрін де є війна кланів, вона вже є оголошеною, та чому якщо 3 порушення вже 30 днів? За обман адміністрації стільки, я не підтримую ваш вердикт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі