Схвалено ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,475
Реакції
3,029
Бали
253
Ваш нікнейм: Максим Петрушка
Нікнейм гравця: Крячек Антон
Дата порушення: 03.11.2022
Опишіть ситуацію: Ми стояли на БП, і по нам почали стреляти зі снайперки
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код: -

Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
59
Реакції
22
Бали
11
Ну і що ти тут показав на відео?) Що ви НПУ невспромозі зловити 1-го громадянина! По РП ти навіть не знаєш хто він. Треба було не перестрілюватись всім, а одному поїхати поблище і пов"язати! А ти жб тільки і катаєш!
За то я к токси стріляють,так ти проїджаєш мимо і потім ловиш тих, хто їх вбивав. ЦЕ ФАКТ!!!

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,475
Реакції
3,029
Бали
253
Давай я приїду до тебе в бункер, і буду десь з лісу, сі знайперки валити.
доречі. його потім завалили
Ну і що ти тут показав на відео?) Що ви НПУ невспромозі зловити 1-го громадянина! По РП ти навіть не знаєш хто він. Треба було не перестрілюватись всім, а одному поїхати поблище і пов"язати! А ти жб тільки і катаєш!
За то я к токси стріляють,так ти проїджаєш мимо і потім ловиш тих, хто їх вбивав. ЦЕ ФАКТ!!

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,475
Реакції
3,029
Бали
253
Пов'язати коли в мене стреляють ? Коли ми навіть незнаємо звідки. Зі снайперки всі сильні, хай приїде і з калаша потулить
За то я к токси стріляють,так ти проїджаєш мимо і потім ловиш тих, хто їх вбивав. ЦЕ ФАКТ!!!

Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
59
Реакції
22
Бали
11
Так а для чого снйперки в грі? Нічого, що мене сьогодні на посту перед 7-ми військових з снайперки валити почали! А в додачу, коли я тікати від пострілів почав, мене, ще і військові почали валити з автомату!!!

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,475
Реакції
3,029
Бали
253
Так а для чого снйперки в грі? Нічого, що мене сьогодні на посту перед 7-ми військових з снайперки валити почали! А в додачу, коли я тікати від пострілів почав, мене, ще і військові почали валити з автомату!!!
Докази, все базується на доказах. Тим баче, якщо ти з дарків, а ти зі слабих дарків. То у вас з Токсіками війна, і вони тебе вбивають

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Доброго часу доби шановний гравець: гравець отримає покарання а саме, КПЗ причина DM. Вас буде покарано за NonRP (Не відігровка зброї)
Дякую за вашу скаргу ви допомагаєте робити наш проект краще ❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі