Відмовлено Олександр Клименко,Дмитро Кунчик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
  1. Нікнейм гравця:Олександр Клименко,Дмитро Кунчик
  2. Особистий нікнейм: Данііл Чікатило
  3. Суть скарги: Полицейские расстреляли меня за то что у меня был автомат в руках, хоть я его не отыграл в конце я офтопом как пример тип показал но они решили меня расстрелять в военное время( По закону полицейский может применять огнестрельное оружие только с целью причинения лицу такого вреда, который является необходимым и достаточным для немедленного предотвращения или прекращения вооруженного нападения,23 авг. 2023 год ) тут мы видим то что они даже тайзером(Например как Назара Фернандо) не ударили а расстреляли втроём, я не представлял никакой угрозы потому что я не отыграл это оружие ТОЛЬКО в конце и то офтопом в качестве примера. И даже в военное время нельзя вот так Растреливать так как можно навредить невинным людям. + Автомат нужно отыгрывать так как в реал лайф он просто так в руке не появится и не тепнится
  4. Докази (скріншот/відео):Доквы
  5. Дата порушення:21.11.23

Останнє редагування:
Реєстрування
3 Лис 2023
Дописи
44
Реакції
14
Бали
11
**```ВВЕДЕНО ВІЙСЬКОВИЙ СТАН НА ТЕРИТОРІЇ м.Харків```**
**///Військовий стан буде введено 19.11.2023 о 20:00 строком на 14 діб///**
**///Комендантська година в період з 23:00 до 6:00///**
**```Які в нас є привілеї?```**
**```В період з 19.11.2023 з 20:00 строком на 14 діб до НПУ додаються такі привілеї:```**
**Зупинка Т/З з метою ідентифікації особи (зупинка любого Т/З з метою встановити особу)**

**Перевірка документів у ВСІХ підозрілих осіб**

**Відкривати вогонь на ураження по особам у яких в руках знаходиться зброя (навіть якщо особа його не направляє)**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

**Під час військового стану на патрулі співробітникам НПУ будуть видаватися спец. форми**

**Під час комендантської години затримувати осіб які розгулюватимуть по місту без вагомої причини за порушення порядку**

**Зупиняти/перевіряти та зобов'язувати осіб знімати маски з обличчя під час військового стану**

**ВСІ ЦІ ПРАВА БУДУТЬ ДОДАНІ СЬОГОДНІ З 20:00**

Реєстрування
3 Лис 2023
Дописи
44
Реакції
14
Бали
11
  3. Суть скарги: Полицейские расстреляли меня за то что у меня был автомат в руках, хоть я его не отыграл в конце я офтопом как пример тип показал но они решили меня расстрелять в военное время( По закону полицейский может применять огнестрельное оружие только с целью причинения лицу такого вреда, который является необходимым и достаточным для немедленного предотвращения или прекращения вооруженного нападения,23 авг. 2023 год ) тут мы видим то что они даже тайзером(Например как Назара Фернандо) не ударили а расстреляли втроём, я не представлял никакой угрозы потому что я не отыграл это оружие ТОЛЬКО в конце и то офтопом в качестве примера. И даже в военное время нельзя вот так Растреливать так как можно навредить невинным людям. + Автомат нужно отыгрывать так как в реал лайф он просто так в руке не появится и не тепнится
**Відкривати вогонь на ураження по особам у яких в руках знаходиться зброя (навіть якщо особа його не направляє)**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Ознайомтеся з правилами під час військового стану згідно указу №64, ми маємо право ліквідувати особу в руках якої знаходиться зброя, також у мене була підозра на те що під час затримання другої особи ви відкриєте вогонь по поліцейським, також наскільки мені відомо зброю можна НЕ відігрувати, ще вам було дано декілька попереджень про відкриття вогню на ураження які ви проігнорували.

Макс_Наливайко

Легенда 02 :)
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
114
Реакції
30
Бали
33
Ознайомтесь з правилами військового стану №64

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Ознайомтеся з правилами під час військового стану згідно указу №64, ми маємо право ліквідувати особу в руках якої знаходиться зброя, також у мене була підозра на те що під час затримання другої особи ви відкриєте вогонь по поліцейським, також наскільки мені відомо зброю можна НЕ відігрувати, ще вам було дано декілька попереджень про відкриття вогню на ураження які ви проігнорували.
В реальной жизни у тебя автомат в руку не тепнится, поэтому в рп ситуации его нужно отыгрывать

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Вы эти попередження говорили просто в воздух потому что по рп у меня не было м4 в руках

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Навіть якщо й потрібно було відігрувати, ти його потім відіграв, тимбільше я почав стріляти по асфальту біля ніг а не по тобі
1700575756657.png
Пули летели со стороны Дмитра и твоей поэтому не надо лапшу на уши вешать

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Я тебе в прошлых сообщениях писал м4 по рп у меня не было и в конце я сказал офтоп как пример но из за криков ты не услышал. И в прошлом сообщении ты сказал что стрелял по асфальту хоть пули летели от тебя

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Я тебе в прошлых сообщениях писал м4 по рп у меня не было и в конце я сказал офтоп как пример но из за криков ты не услышал. И в прошлом сообщении ты сказал что стрелял по асфальту хоть пули летели от тебя
Ну з початку я стріляв по асфальту, можливо воно й справді так, але я вважаю що правильно поступив так як коли я прийшов у тебе в руках уже був автомат, і я аж ніяк не міг знати про те що ти відігрував або не відігрував його, тобі надавали купу попереджень, ти їх проігнорував, також у мене були підозри на те що ти є загрозою для життя поліцейських та інших осіб

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Можливо воно й справді так, але я вважаю що правильно поступив так як коли я прийшов у тебе в руках уже був автомат, і я аж ніяк не міг знати про те що ти відігрував або не відігрував його, тобі надавали купу попереджень, ти їх проігнорував, також у мене були підозри на те що ти є загрозою для життя поліцейських та інших осіб
у Назара рядом со мной который стоял я его не знаю вы его ударили тайзером меня расстреляли

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Ну з початку я стріляв по асфальту, можливо воно й справді так, але я вважаю що правильно поступив так як коли я прийшов у тебе в руках уже був автомат, і я аж ніяк не міг знати про те що ти відігрував або не відігрував його, тобі надавали купу попереджень, ти їх проігнорував, також у мене були підозри на те що ти є загрозою для життя поліцейських та інших осіб
я посмотрю на тебя когда в реал лайф тебя расстреляют за то что у тебя даже не было пистолета или автомата. И тут такая же ситуация я его не отыграл( я у Славы Марика спросил нужно ли автомат отыгрывать он сказал Да!)

Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
191
Реакції
44
Бали
31
Вік
25
Кто тут еще загрозу несёт, я который не отыгрыл автомат и по факту у меня его не было по рп. Или твои сотрудники которые специально целятся а потом стреляют и говорят откат(1 правило Направлять оружие в сторону людей которые не несут тебе опасность ЗАПРЕЩЕНО) твой сотрудник целился стрельнул кто тут еще загроза жизни? Видос обрабатывается поетому плохое качество

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
По-перше, зброя не відігрується, так як її випадково дістати дуже складно. Співробітник надав Вам попередження, але ви на нього не відреагували, і продовжили стояти зі зброєю в руках, це вже можна вважати за провокацію.
По-друге, коли Ви вдруге дістали зброю, перезарядили її, співробітники ліквідували згідно статті 6, п.4 указу "Про введення військогового стану".
Порушень зі сторони співробітника не помічено.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі