крутий максим
Козак
- Реєстрування
- 20 Бер 2023
- Дописи
- 51
- Реакції
- 9
- Бали
- 11
Так як скарга на мене, хочу зауважити наступне.
По-1 скарга від 3го лиця.
По-2 не повне відео. Гравці намагалися вбити мене біля бункеру, а до цього вбили 1го мого соклана та намагалися вбити 2го
(ось відео одного з них ( тут ) ). Я не попала ні разу по гравцю, лише налякала його аби він не вбив ще й мене(дм зз вважається від 2х ударів). Важаю, що скарга не має сенсу, а гравці які намагалися вбити мене та вбити моїх друзів просто так - заслуговують покарання.
Тому ця скарга по-1 не повна, а по-2 від 3го лиця. Гравці навмисно провокують. Якщо адміністація вважає інакше, то прошу повний фрапс від лиця обох.
До речі скарга не по формі))
По-1 видео не повнеТак як скарга на мене, хочу зауважити наступне.
По-1 скарга від 3го лиця.
По-2 не повне відео. Гравці намагалися вбити мене біля бункеру, а до цього вбили 1го мого соклана та намагалися вбити 2го
(ось відео одного з них ( тут ) ). Я не попала ні разу по гравцю, лише налякала його аби він не вбив ще й мене(дм зз вважається від 2х ударів). Важаю, що скарга не має сенсу, а гравці які намагалися вбити мене та вбити моїх друзів просто так - заслуговують покарання.
Тому ця скарга по-1 не повна, а по-2 від 3го лиця. Гравці навмисно провокують. Якщо адміністація вважає інакше, то прошу повний фрапс від лиця обох.
До речі скарга не по формі))
Ну так будь ласка прошу надати повні відео від обох. Де була провокація від мене??По-1 видео не повне
По-2 була провокація на відео цього немає тому що там видно що видео не повне
По якій причині я повинен вам надавати відео? Як адміністрація скаже так і буде, і так чому від обох осіб?Ну так будь ласка прошу надати повні відео від обох. Де була провокація від мене??
Тому, що вас було 2, ви обидва дмили нас, ваш фрапс від вашого друга, хотілося б ваш фрапс побачити, як дмите ви і фрапс друга, як дмить він.По якій причині я повинен вам надавати відео? Як адміністрація скаже так і буде, і так чому від обох осіб?
Фрапс був від мого друга тому що я не встиг його включить тому що ви почали дмТому, що вас було 2, ви обидва дмили нас, ваш фрапс від вашого друга, хотілося б ваш фрапс побачити, як дмите ви і фрапс друга, як дмить він.
ми почали дм?? хахахахах, чекаю фпапс! Шановна адміністрація, прошу звернути на це все увагу) Дякую. Приємної гри на UKRAINE GTA!Фрапс був від мого друга тому що я не встиг його включить тому що ви почали дм
По-1 на видео була провокація це було видноми почали дм?? хахахахах, чекаю фпапс! Шановна адміністрація, прошу звернути на це все увагу) Дякую. Приємної гри на UKRAINE GTA!
Повного фрапсу немає тому що ви почали дм раптовоми почали дм?? хахахахах, чекаю фпапс! Шановна адміністрація, прошу звернути на це все увагу) Дякую. Приємної гри на UKRAINE GTA!