Зачинено Вікса Чікса//Дм в зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
51
Реакції
9
Бали
11
Нікнейм гравця:Вікса Чікса
Особистий нікнейм: Максим Крутий
Суть скарги: ДМ в ЗЗ
Клан порушника: DEVILS
Докази (скріншот/відео) Тут
Дата порушення:21.11.2023

Wixa Chixa

Вікса Чікса
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
47
Реакції
115
Бали
38
Так як скарга на мене, хочу зауважити наступне.
По-1 скарга від 3го лиця.
По-2 не повне відео.
Гравці намагалися вбити мене біля бункеру, а до цього вбили 1го мого соклана та намагалися вбити 2го
(ось відео одного з них ( тут ) ). Я не попала ні разу по гравцю, лише налякала його аби він не вбив ще й мене(дм зз вважається від 2х ударів). Важаю, що скарга не має сенсу, а гравці які намагалися вбити мене та вбити моїх друзів просто так - заслуговують покарання.
Тому ця скарга по-1 не повна, а по-2 від 3го лиця. Гравці навмисно провокують. Якщо адміністація вважає інакше, то прошу повний фрапс від лиця обох.
До речі скарга не по формі))

Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
51
Реакції
9
Бали
11
По-2 не повне відео.
Гравці намагалися вбити мене біля бункеру, а до цього вбили 1го мого соклана та намагалися вбити 2го
(ось відео одного з них ( тут ) ). Я не попала ні разу по гравцю, лише налякала його аби він не вбив ще й мене(дм зз вважається від 2х ударів). Важаю, що скарга не має сенсу, а гравці які намагалися вбити мене та вбити моїх друзів просто так - заслуговують покарання.
Тому ця скарга по-1 не повна, а по-2 від 3го лиця. Гравці навмисно провокують. Якщо адміністація вважає інакше, то прошу повний фрапс від лиця обох.

По-2 не повне відео.
По-1 видео не повне
По-2 була провокація на відео цього немає тому що там видно що видео не повне

Wixa Chixa

Вікса Чікса
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
47
Реакції
115
Бали
38
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
51
Реакції
9
Бали
11
Ну так будь ласка прошу надати повні відео від обох. Де була провокація від мене??
По якій причині я повинен вам надавати відео? Як адміністрація скаже так і буде, і так чому від обох осіб?

Wixa Chixa

Вікса Чікса
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
47
Реакції
115
Бали
38
По якій причині я повинен вам надавати відео? Як адміністрація скаже так і буде, і так чому від обох осіб?
Тому, що вас було 2, ви обидва дмили нас, ваш фрапс від вашого друга, хотілося б ваш фрапс побачити, як дмите ви і фрапс друга, як дмить він.

Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
51
Реакції
9
Бали
11
Тому, що вас було 2, ви обидва дмили нас, ваш фрапс від вашого друга, хотілося б ваш фрапс побачити, як дмите ви і фрапс друга, як дмить він.
Фрапс був від мого друга тому що я не встиг його включить тому що ви почали дм

Wixa Chixa

Вікса Чікса
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
47
Реакції
115
Бали
38
Останнє редагування:
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
51
Реакції
9
Бали
11
ми почали дм?? хахахахах, чекаю фпапс! Шановна адміністрація, прошу звернути на це все увагу) Дякую. Приємної гри на UKRAINE GTA!
По-1 на видео була провокація це було видно
По-2 на вашому фрапсі не видно дату

Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
51
Реакції
9
Бали
11

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Вітаю.

Недостатньо доказів, щоб об'єктивно оцінити ситуацію.

Також скарги від 3-го лиця не підлягають розгляду.
Надайте повне відео від 1-го лиця у новій темі.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі