Розглянуто Олександр Сорока | ПГ,Нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лука Кортезо.

Геніальний Емігрант
Реєстрування
10 Лис 2022
Дописи
17
Реакції
0
Бали
3
Ваш нікнейм: Лука Кортезо
Нікнейм гравця: Олександр Сорока
Дата порушення: 14.11.2022
Опишіть ситуацію: В нас був Рп мероприятее де ми мали викрасти трьох працівників нпу та відвезти їх в псих лікарню і тд, але останій участник після виходу з магазину почав пгешити коли нас було 4 людей.
Скріншот/відео від свого обличчя:

Вадим Крамар

Буває :)
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Ваш нікнейм: Лука Кортезо
Нікнейм гравця: Олександр Сорока
Дата порушення: 14.11.2022
Опишіть ситуацію: В нас був Рп мероприятее де ми мали викрасти трьох працівників нпу та відвезти їх в псих лікарню і тд, але останій участник після виходу з магазину почав пгешити коли нас було 4 людей.
Скріншот/відео від свого обличчя:
Мого працівника поганий зір,і він тільки побачив тільки одного соклановца,так як йому була погроза на вбивство він почав стріляти,мій сотрудник Олександр Сорока має поганий зір,через то він дуже мало виїжає на патрулі він займає посаду [Нач.Ак] він в більшості в кабінетах.

Лука Кортезо.

Геніальний Емігрант
Реєстрування
10 Лис 2022
Дописи
17
Реакції
0
Бали
3
Прикол? Так можна всім тоді говорити коли граєш 1 в 3, і + коли він вийшов на нього не тільки я націлився а ще 2 бійця.

Лука Кортезо.

Геніальний Емігрант
Реєстрування
10 Лис 2022
Дописи
17
Реакції
0
Бали
3
Мого працівника поганий зір,і він тільки побачив тільки одного соклановца,так як йому була погроза на вбивство він почав стріляти,мій сотрудник Олександр Сорока має поганий зір,через то він дуже мало виїжає на патрулі він займає посаду [Нач.Ак] він в більшості в кабінетах.
Краще подивіться що на записі потім говоріть про зір.
А якщо зір поганий то це що? Це проф не пригідність)

Вадим Крамар

Буває :)
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Краще подивіться що на записі потім говоріть про зір.
А якщо зір поганий то це що? Це проф не пригідність)
Він сьогодні купив лінзи,він може працювати,з сьогоднішнього дня як лікар казав в нього зір 95/100,я йому вже дозволяю аиїжати в патруль,все добре,він готовий працювати і далі.

Реєстрування
29 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
16
Бали
8
Вітаю!
Гравець "Олександр Сорока" отримує.
7.8 - "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [КПЗ 100 хвилин].

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі