Відмовлено Василь Геній / Оскарження звільнення, не грамотне звільнення, ігнорування порушень / НПУ Д.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Хомс /02

Знання законів та прав надає громадянам силу.
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
190
Реакції
131
Бали
48
1. Василь Геній
2. Роберт Станкевич
3. Хочу дізнатися у нашого поважного полковника,з чого з'явилося "Втарата довіри". І запитати.. Він шо,букв на клавіатурі не бачить? Спортив трудову книжку своїм написом "Втарата довіри". Далі.. Підвищив,а потім знизив.. Не розумію його про це. Відправив Полковнику порушення його особового складу в особисті в діскорд. Ігнорування,відстаньте і т.д,т.п. Як я знаю,що "Втарата довіри" виясняється з іншими Полковниками,і Генералом. А не тільки з самого себе. І як за один день в організації ви встигли подивитися на мою працю. Тим більше на званні "Рядовий".
4. 5. 09.12.23

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,040
Бали
213
Вітаю, переношу скаргу у відповідний розділ

Василь Геній

Активний
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
30
Реакції
11
Бали
11
Шановний я случайно вас підвищив і сказав відкат.В вас були проблеми практично зі всіма фракціями в яких ви були но на вас скаржився лідер СБУ м.Дніпра він сказав що ви не адекватний.І ви постійно порушували правила НПУ нажаль відео доказів в мене не має но кожен жалувався на вас.Так ви дійсно працйовитий но ви не адекватний.Також ваша трудова й так спорчена іза вашої не адекватності.

Олександр Хомс /02

Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
190
Реакції
131
Бали
48
Шановний я случайно вас підвищив і сказав відкат.В вас були проблеми практично зі всіма фракціями в яких ви були но на вас скаржився лідер СБУ м.Дніпра він сказав що ви не адекватний.І ви постійно порушували правила НПУ нажаль відео доказів в мене не має но кожен жалувався на вас.Так ви дійсно працйовитий но ви не адекватний.Також ваша трудова й так спорчена іза вашої не адекватності.
Вибачте , але я поступив у фракцію,і в той же день мене звільняють. Ви краще-б розбиралися з іншими працівниками організації,вище за званням. А зараз ви мене звільнили просто із-за особистої неприязні. За трудову книжку,дякую вам.

Олександр Хомс /02

Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
190
Реакції
131
Бали
48
І попрошу докази моєї неадекватної поведінки. Скаржуться - тому-що бояться мене. І самі ж порушують.

Василь Геній

Активний
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
30
Реакції
11
Бали
11

Василь Геній

Активний
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
30
Реакції
11
Бали
11
Так я вас боюсь,скажу точніши вашої не адекватності.

Олександр Хомс /02

Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
190
Реакції
131
Бали
48
Я чекаю відповіді від Адміністрації. Ви вже себе показали зі сторони "хорошого" заступника лідера. Дякую вам ще раз,за трудову книжку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі