Розглянуто Блат| Несправедливість

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Тьома Прада
  2. Особистий нікнейм:Бейлі Овхант
  3. Суть скарги: Вітаю ,сьогодні проводилась Королівська битва на якій були дуже дивні речі та підозра на блат від Тьоми Пради,Нападники почал стріляти та нападати до початку оголошеного ПОЧАТКУ БИТВИ,на що ніхто та ніяк не звернув увагу. Віткат з моєї сторони 6:43 противники відкрили вогонь 7:00 повідомлення про початок битви.Тайм Код 6:30 - 7:00 ми вбиваємо таких гравців як Твикс Бездарь#38489,Хаматов Авторитетов#384,Максим Узбекович#23889?Стас Тюбикович#17033 та Сергій Мавроди#114 це видео по відкату мого соклана тиць 00:13 ,тобто заголом ми вбиваємо 5 чоловік(загальна кількість учасників 7).Далі по віткату з моєї стори тайм код 9:15 ми бачимо як адміністратор знову телепортує людей яких ми вбили та видає їм авто.Далі по тайм коду 10:36 ми знову бачимо гравця якого було вбито перед цим,а саме Сергій Мавроди#114 та токож гравця Твикс Бездарь якого також було вбито Віткат зі сторони мого соклана тайм код 4:00 .Далі ми знову ж вбиваємо гравця Сергій Мавроди#114 тут тайм код 4:09 .Далі ми визиваємо адміністратора тут тайм код 10:32 та запитуємо: Для чого він повернув людей яких ми вже вбили?на що він відповідає що вони вилетіли,але це зовсім не так,це ми бачимо по доказах вище.Тобто вводить нас в оману.Далі тут по тайм коду 13:42 ми знову бачимо гравців яких ми вбивали навіть не 1 раз ,а саме Твикс Бездарь,Сергій Мавроди.Я думаю всі ці моменти дуже легко перевіти,навіть без доказів.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):у тексті
  5. Дата походження:20.12

Останнє редагування модератором:

Бушида

Владика неофу☠️ | ??
Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
349
Реакції
200
Бали
48
Вітаю,дивно за якісь моменти відразу писати "Тьома Прада// Блат" на мою думку писати такі речі не по темі. Тут клан DDTMS почали раніше таймингу за це вони отримають блокування КБ на 2 тиждня.Про це просто можна було написати мені у ПП та вирішили проблему. За таким можна мені просто відписати у ПП та пояснити все що сталося. Потім після чого я не знав що у вас була перестрілка із-за це мені сказали що у людей був вильот. Я і телепортував декількох гравців. А з приводу Сергій Марводи не сподобалось його підступність, але я постараюсь більше слідкувати щоб такі моменти не повторювалися. Дякую за розуміння.

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
Вітаю,дивно за якісь моменти відразу писати "Тьома Прада// Блат" на мою думку писати такі речі не по темі. Тут клан DDTMS почали раніше таймингу за це вони отримають блокування КБ на 2 тиждня.Про це просто можна було написати мені у ПП та вирішили проблему. За таким можна мені просто відписати у ПП та пояснити все що сталося. Потім після чого я не знав що у вас була перестрілка із-за це мені сказали що у людей був вильот. Я і телепортував декількох гравців. А з приводу Сергій Марводи не сподобалось його підступність, але я постараюсь більше слідкувати щоб такі моменти не повторювалися. Дякую за розуміння.
Ви телефонували 2 рази,та також коли 2 раз він був вбитий один з адміністраторів був біля нас,я думаю це були саме ви,і чітко бачив шо він помер,тому ви зараз намагаєтесь виправдатись,тому що ви телепортували не тільки Сергія а і Твикса,який сенс писати вам в ПП якшо ви й так нам сказали неправду ще у грі.

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Блату зі сторони адміністратора не зафіксовано, він надав відповідь що клан який порушив вимоги проведення Королівських битв отримає блокування КБ на 2 тижні, з цим рішенням згоден, з приводу інших порушень зі сторони гравців постараємось більш ретельніше за цим спостерігати, враховуючи дефіцит слідкуючих неоф. фізично не можемо за такою кількістю гравців слідкувати та видавати покарання, але ми працюємо над цим, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі