- Реєстрування
- 27 Лип 2022
- Дописи
- 566
- Реакції
- 314
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Тьома Прада
- Особистий нікнейм:Бейлі Овхант
- Суть скарги: Вітаю ,сьогодні проводилась Королівська битва на якій були дуже дивні речі та підозра на блат від Тьоми Пради,Нападники почал стріляти та нападати до початку оголошеного ПОЧАТКУ БИТВИ,на що ніхто та ніяк не звернув увагу. Віткат з моєї сторони 6:43 противники відкрили вогонь 7:00 повідомлення про початок битви.Тайм Код 6:30 - 7:00 ми вбиваємо таких гравців як Твикс Бездарь#38489,Хаматов Авторитетов#384,Максим Узбекович#23889?Стас Тюбикович#17033 та Сергій Мавроди#114 це видео по відкату мого соклана тиць 00:13 ,тобто заголом ми вбиваємо 5 чоловік(загальна кількість учасників 7).Далі по віткату з моєї стори тайм код 9:15 ми бачимо як адміністратор знову телепортує людей яких ми вбили та видає їм авто.Далі по тайм коду 10:36 ми знову бачимо гравця якого було вбито перед цим,а саме Сергій Мавроди#114 та токож гравця Твикс Бездарь якого також було вбито Віткат зі сторони мого соклана тайм код 4:00 .Далі ми знову ж вбиваємо гравця Сергій Мавроди#114 тут тайм код 4:09 .Далі ми визиваємо адміністратора тут тайм код 10:32 та запитуємо: Для чого він повернув людей яких ми вже вбили?на що він відповідає що вони вилетіли,але це зовсім не так,це ми бачимо по доказах вище.Тобто вводить нас в оману.Далі тут по тайм коду 13:42 ми знову бачимо гравців яких ми вбивали навіть не 1 раз ,а саме Твикс Бездарь,Сергій Мавроди.Я думаю всі ці моменти дуже легко перевіти,навіть без доказів.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):у тексті
- Дата походження:20.12
Останнє редагування модератором: