Відмовлено Артур Халімов | Чекаю докази мого порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Ваш ігровий нік: Павло Сихівський
Ігровий нік адміністратора: Артур Халімов
Причина покарання: NonRP Drive
Суть скарги: якщо я не помиляюсь, то крім того як я їхав на бу і нечайно на швидкості мене занесло на траву, то я більше нічого не нарушав. Я не думаю, що через те, що я на скорості нечайно вилетів на траву мають давати покарання. Я ж не навмисно туди заїхав, а нечайно! Чекаю докази мого порушення.
Дата видачі покарання: 23.11.2022
Скриншот видачі покарання: Скріншот
Готовий відповідати у разі обману: Чекаю докази.

Артур Халімов

Північна Україна
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
166
Реакції
29
Бали
31
Вас вітає модератор Артур Халімов
Предявляю докази
Клік

Останнє редагування:

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Виправив недолік , вибачте за незручності....
Ну і де тут нонрп драйв? То що я вилетів на траву, я ж це спіціально не робив, я перше врізався, потім сів і заїхав на стежку і через швидкість нечайно вилетів на траву. Одним словом не бачу поршуень, очікуємо відповіді від ЗГА/ГА

Артур Халімов

Північна Україна
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
166
Реакції
29
Бали
31
Ну і де тут нонрп драйв? То що я вилетів на траву, я ж це спіціально не робив, я перше врізався, потім сів і заїхав на стежку і через швидкість нечайно вилетів на траву. Одним словом не бачу поршуень, очікуємо відповіді від ЗГА/ГА
Якби там був реальний виліт на швидкості, то я б ще закрив очі , а ви призупинилися , заїхали на траву та почали продовжувати рух по траві.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Якби там був реальний виліт на швидкості, то я б ще закрив очі , а ви призупинилися , заїхали на траву та почали продовжувати рух по траві.
По вашому я спіціально взяв заїхав на траву, щоб потім заїхати знову на стежку? Якби я робив це спіціально, то я б зразу все скоротив, очікую відповіді від ЗГА/ГА

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
По вашому я спіціально взяв заїхав на траву, щоб потім заїхати знову на стежку? Якби я робив це спіціально, то я б зразу все скоротив, очікую відповіді від ЗГА/ГА
і + ви могли дати не 60хв, а 30хв, бо грубого порушення там не було, тіьки те, що я нечайно заїхав на траву

Tawer

Новий гравець
Реєстрування
9 Жов 2022
Дописи
7
Реакції
0
Бали
1
І чому ви даєте нонРП драйв за траву? Типу в житті людина не може їздити по траві? Я понімаю якби він в гори виїхав. Шо за правила? Копи без мігалок ганяють по траві і всім пофіг,а людей обичних за це в тюрягу.
Якшо в житті можна їхати по траві то і в грі повинно так бути.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
По відео адміністратора порушення є, але не таке важке щоб давати 60 хвилин, але в нас нема конкретного подпукнту де треба давати тільки 30, чи тільки 60, тому відмова, тому що факт порушення все одно є.
І чому ви даєте нонРП драйв за траву? Типу в житті людина не може їздити по траві? Я понімаю якби він в гори виїхав. Шо за правила? Копи без мігалок ганяють по траві і всім пофіг,а людей обичних за це в тюрягу.
Якшо в житті можна їхати по траві то і в грі повинно так бути.
отримаєте покарання за оффтоп у темі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі