Розглянуто Микола Богданов//Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
51
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Богданов
  2. Особистий нікнейм: Святослав Ярмоленко
  3. Суть скарги: 1) В чаті адміністратор переплутав мене з людиною яка розпалювала ворожнечу його теж звуть Святослав але адміністратору настільки все одно що він просто побачив Святослав та дав мут мені із за давнього конфлікту прошу надати його докази за що він мені справді дав мут де я кого ображав. Також некомпетентність Слідкуючого - тиц .
    2) Бан на 3 дні за образу адміністрації по перше яка взагалі образа якщо в діскорді люба людина може написати від мого обличчя і доказів я чи не я немає, але якщо хтось якось образив прошу надати пруфи. 3) Також людина видала мені перебан на 6 днів за обман адміністраціїї
    я нікого не ображав та не визнаю образ Також чому я так відреагував на цю людину тому що раніше у мою адресу ця людина теж надсилала уразливі та неадекватні речі адміністратор повинен бути по першу чергу в адекваті Скріншоти з образами Миколи Богданова - тут
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Мут , Бан ,
  5. Дата походження: 25.12.2023

Останнє редагування:

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Ви написали у віп чат

Максим пчел ми різні ти просто дитина з ....
Я вам видав за це покарання, після чого ви почали писати образи в особисті повідомлення, це так само рахується і за це можно отримати покарання як у грі, після того як ви зрозуміли, що отримаєте за це покарання - ви видалили повідомлення і вирішили що вийде ввести мене в оману і що у мене не буде доказів на образи, після чого я вам перевидав покарання на 6 днів за Образи + Обман.
Щодо того, що було до того, як я стояв на адмінці - з вашої сторони була провокація і це було до адмінки, у мене ніколи не було ні до кого предвзятого відношення, якщо людина порушує - я видаю покарання.
Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
51
Реакції
62
Бали
21
Вітаю шановний гравець!
Ви написали у віп чат

Максим пчел ми різні ти просто дитина з ...
Я вам видав за це покарання, після чого ви почали писати образи в особисті повідомлення, це так само рахується і за це можно отримати покарання як у грі, після того як ви зрозуміли, що отримаєте за це покарання - ви видалили повідомлення і вирішили що вийде ввести мене в оману і що у мене не буде доказів на образи, після чого я вам перевидав покарання на 6 днів за Образи + Обман.
Щодо того, що було до того, як я стояв на адмінці - з вашої сторони була провокація і це було до адмінки, у мене ніколи не було ні до кого предвзятого відношення, якщо людина порушує - я видаю покарання.
Очікуйте відповіді ГА/ЗГА
Чи впевнені ви що провакація почалась з мене - тиц, по друге предвзяте відношення ви проявили ще на обзвоні СБУ Х давайте казати так як є та називати речі своїми іменами де я конкретно обманув адміністрацію це велике питання для мене тому що я не згоден що я вас на пряму образив або занадто принизив . Також прошу вас додати скріншот де я писав образу та почав розпал підкріпляйте свої слова доказами
Також в правилах сервера все ясно написано що обман адміністрації це гра/форум підробка доказів т.д т.п наша остання розмова була в дискорді де я висловив свою точку зору де обман я не бачу його просто немає це називається помста.

Останнє редагування:

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
1,293
Реакції
664
Бали
198
Вітаю.

Ваша переписка була відбувалась ще до того, як адміністратор став на свою посаду. Прикріпляючи скріншоти старої переписки, складається враження, що ви намагаєтесь злити адміністратора, за що передбачено покарання.
Бан буде змінено на мут. Не порушуйте.
Гарного настрою та приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі