Страх Мінорі
𝐓𝐲𝐮𝐛𝐢𝐤𝐢𝐅𝐚𝐦𝐐👑
- Реєстрування
- 3 Бер 2023
- Дописи
- 207
- Реакції
- 189
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Владюша Стоун
- Особистий нікнейм: Страх Мінорі
- Суть скарги: 04.01.2023 на 02 сервері битва за картель мій клан 19WBC27 вчасно подав списки як просив ЗГС неоф до 18:30.19:35 Владюша Стоун тільки перевірив списки мого клану та написав що я та більшість учасників битви не допуск за 40-30секунд до початку битви.Я вважаю це не нормально писати що гравці не допущені за 40 секунд до капту, в цей час вже ніхто за форумом би не з капт составу не слідив та й 4 людини ніяк б не замініли за такий малий час .Чому перевірили списки клану який афк картель забирає першими, а людей де повинна була бути нормальна битва перевіряє за 30секунд до початку капта??? та кікати їх тим паче не вказавши причин.Він додає гравця Блекс Мінорі який за 14 днів провів 14хвилин у грі і він його допускає, але гравця Камера Хелл не допускає коли він 2 дні підряд заходив у гру та проявляв актив.Можливо він відмовив гравця Камера Хелл бо він може чинити дійсний супротив клану WALHALLA у голосовому каналі якого постійно сидить адміністратор?Також на моє питання чому в мене не допуск мені відповіли що твінк в бані за чіти, хоча той бан був оскаржений!А також, Владюша Стоун допустив 2+ людей, у котрих 0 активу в клані, оскільки ще за 2 години до капта, їх бачили в клані PUMAЯ та весь мій клан просимо перегровку битви за картель де ВЧАСНО та СПРАВЕДЛИВО будуть перевіряти онлайн!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оскарження-бану-за-чіти-та-видалення-акаунтів-для-керівництва-проєкту.97294/ - Дата походження: 04.01.2024
Останнє редагування: