Відмовлено Токсіки| ДМ ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Льоха Золото.

Шановний гравець
Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
63
Реакції
41
Бали
18
Ваш нікнейм: Льоха Золото
Нікнейм гравця: Пауло Лоуренс [6935]
Дата порушення: 06.12.2022
Опишіть ситуацію: Вбили в ЗЗ! На карті яка створена для кланів немає зз, але в ПРАВИЛАХ ПРОЕКТУ чітко прописано що заборонено вбивати в ЗЗ!

7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]

Примітка 1: Зелена зона - це будь-яке місце великого скупчення гравців, а також це місця робіт, хоббі, будівель фракцій, ЗАГСу, автосалонів/СТО/Тюнінгу. Під будівлєю мається на увазі, сама будівля(інтер'єр) та місцевість навколо неї.

Скріншот/відео від свого обличчя: Відос
Тайм-код:....

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Ваш нікнейм: Льоха Золото
Нікнейм гравця: Пауло Лоуренс [6935]
Дата порушення: 06.12.2022
Опишіть ситуацію: Вбили в ЗЗ! На карті яка створена для кланів немає зз, але в ПРАВИЛАХ ПРОЕКТУ чітко прописано що заборонено вбивати в ЗЗ!

7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]

Примітка 1: Зелена зона - це будь-яке місце великого скупчення гравців, а також це місця робіт, хоббі, будівель фракцій, ЗАГСу, автосалонів/СТО/Тюнінгу. Під будівлєю мається на увазі, сама будівля(інтер'єр) та місцевість навколо неї.

Скріншот/відео від свого обличчя: Відос
Тайм-код:....
Ти бачив щоб там було скупчення? Це вже через дорогу до дснс, там зз немає, і тоді чому відео обрізав? Ти в мене також стріляти почав, обман адміністрації?

Реєстрування
14 Вер 2022
Дописи
20
Реакції
5
Бали
3

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Ти бачив щоб там було скупчення? Це вже через дорогу до дснс, там зз немає, і тоді чому відео обрізав? Ти в мене також стріляти почав, обман адміністрації?
Якщо що це не офтоп, я змінив нік у грі, просто на форумі ще мій старий нік, а так то я в грі Пауло Лоуренс

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю
Гравець не буде покараний та як почав стрільбу ще не в ЗЗ, а отже нічого і не порушив
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі