Схвалено ?Петиція про зміни цін на купівлю власного клана?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
48
Реакції
72
Бали
23
Вітаю, шановний розробники та шановні гравці Ukraine GTA. Хочу висловити свою думку, щодо змінення цін на купівлю власного клана. Наразі щоб купити свій власний клан коштує 1500 карбованців, не в кожного є стільки карбованців, щоб купити свій власний клан, з власною назвою, з власним розвитком. Пропонуй повернути стару можливість купляти клан за ігрову валюту. Наприклад:
За 2.000.000 грн.
За 3.000.000 грн.
За 5.000.000 грн
Дальше рішення за самими розробниками проекту та за громадянами чи вони бажають це повернути.

Слава Україні ??

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Mersisi

Активний
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
158
Реакції
189
Бали
46
Хочу залишить власну думку що-до цієї петиції...
На сервері 50% неактивних кланів, тому розробники і зробили за донат валюту щоб було менше кланів на сервері які по суті АФК.
Але я тут тоже згідний 1500 валюти донатной забаго, було б краще підвисти ціну до 15кк ігровой валюти, це буде більш доречніше

Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
15
Реакції
1
Бали
3
Вітаю, шановний розробники та шановні гравці Ukraine GTA. Хочу висловити свою думку, щодо змінення цін на купівлю власного клана. Наразі щоб купити свій власний клан коштує 1500 карбованців, не в кожного є стільки карбованців, щоб купити свій власний клан, з власною назвою, з власним розвитком. Пропонуй повернути стару можливість купляти клан за ігрову валюту. Наприклад:
За 2.000.000 грн.
За 3.000.000 грн.
За 5.000.000 грн
Дальше рішення за самими розробниками проекту та за громадянами чи вони бажають це повернути.

Слава Україні ??
я тут теж согласен тому що я напрімер хочу створити свій особистий клан а в мене звідки може бути 1.5к доната? а якщо купляти у гравців то можна попасти на скам я вже пробував у гравця купити клан мене обманули гроші мені не повернули і ви хочете 1.5к доната шоб створити свій клан а як мені створювати свій клан якшо я не донатер? зробіть стоімость создати клан 2кк но потомушо не кажна людина яка хоче свій клан може створити його за 1.5к доната такшо робіть 2кк стоімость шоб создати клан.Дякую за увагу! Героям Слава!

Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
15
Реакції
1
Бали
3
На сервері 50% неактивних кланів, тому розробники і зробили за донат валюту щоб було менше кланів на сервері які по суті АФК.
Але я тут тоже згідний 1500 валюти донатной забаго, було б краще підвисти ціну до 15кк ігровой валюти, це буде більш доречніше
я тут не згідний тому що 15кк це теж саме шо і 1.5к донату ну звідки в простой людини може бути стіки грошей?

Кирило Деревлюк

Генерал СБУ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
1,339
Реакції
452
Бали
253
І я б повернув стару ціну в 7.000.000₴

Микола Соловей

Шановний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
109
Реакції
41
Бали
73
Але я тут тоже згідний 1500
Ну вибачь мене ні у кожного є такі грощі. А з тобою не погоджусь

Стас Ланько

Модератор | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
596
Реакції
412
Бали
68

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
За 2.000.000 грн.
За 3.000.000 грн.
За 5.000.000 грн

Слава Україні ??
Доброго дня, шановний гравець!
Ми розглянули вашу пропозицію і змінимо ціну та умови створення власного клану.

Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі