Розглянуто Кенді Мілано / Відмовила скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кракен Бархатний

Новий гравець
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
15
Реакції
3
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Кенді Мілано
  2. Особистий нікнейм: Кракен Бархатний
  3. Суть скарги: Відмовила скаргу, в правилах подання скарг не має пункту що відео обов'язково має бути зі звуком. Тим паче в одном розділі одні адміни приймають такі відео, в інших ні. Щоб побачити порушення правил гравцями на моєму відео звук не потрібний, все і так видно.(в мене там на фоні музика грала якщо ціково, можу музику на відео накласти)
    Прошу переглянути скаргу! Якщо ви маєте намір змінити правила, то будь ласка скарги які були створені по старим правилам майте повагу схвалювати.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Скарга
    Правила подання скарг
    1705066834044.png
    Відео з скарги
    Скарга яку прийняли без звуку
  5. Дата походження: 12.01.2024

Вкладення

• 1705066223000.png
    1705066223000.png
    41.8 Кб · Перегляди: 73
Останнє редагування:
Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
371
Реакції
206
Бали
103
Вітаю! На відеодоказі видно, що після того як ви сказали щось в мікрофон вас розстріляли, якщо вони хотіли би вас розстріляти, вони зробили би це зразу, скоріш за все там була провокація:)

Кракен Бархатний

Новий гравець
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
15
Реакції
3
Бали
3
Вітаю! На відеодоказі видно, що після того як ви сказали щось в мікрофон вас розстріляли, якщо вони хотіли би вас розстріляти, вони зробили би це зразу, скоріш за все там була провокація:)
Там не було провокації, це ваші здогадки. Я їм сказав, цитую: "Так это вы по встречке ехали". І розстріляли вони мене просто так!

Останнє редагування:

Кракен Бархатний

Новий гравець
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
15
Реакції
3
Бали
3
Ващі здогадки - це не привід не приймати скаргу. Якщо гравці мають виправданя свого порушення хай скидають відео, де я іх образив і за це вони мене вбили, з ваших слів! І тоді, якщо так то накажіть мене за провокацію і за те що я написав на них скаргу! Але в даному випадку там чітко видно їх порушення!

Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
371
Реакції
206
Бали
103
Ващі здогадки - це не привід не приймати скаргу. Якщо гравці мають виправданя свого порушення хай скидають відео, де я іх образив і за це вони мене вбили, з ваших слів! І тоді, якщо так то накажіть мене за провокацію і за те що я написав на них скаргу! Але в даному випадку там чітко видно їх порушення!
Очікуємо відповідь ГА / ЗГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі