Відмовлено Волков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Ваш нікнейм: Весь склад СБУ Дніпра
Нікнейм гравця: Клан Волков
Дата порушення: 12.12.2022
Опишіть ситуацію: Остановіться, хватить з вас, Волки, скільки можна вже порушувати? У вас кожен день порушення РК, ви хахватуєте БП, ми його відбиваємо, а тут бац і через 5 хвилин знову теж саме, не заважайте нормально грати, ви закалібали. Дайте пограти спокійно, або ж раз в 3 дня тоді нападайте, ну не так же часто. Я думаю зі мною всі згодні, якщо так, ставте +, бо це вже ріл не серйозно якось!
Скріншот/відео від свого обличчя: Нема, колективна жалоба, якщо у когось є, можна подивитись
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:

Ростян Байрактар

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
130
Реакції
56
Бали
28
тіп ви много нарушаєте, с зз стреляєте а ми отвіт, а вам не домаже, с водітельського стреляєте, просто так людей обстрілюєте які не в кланах, а ще щось говорите на нас, ви за собою слідкуйте для начало

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
тіп ви много нарушаєте, с зз стреляєте а ми отвіт, а вам не домаже, с водітельського стреляєте, просто так людей обстрілюєте які не в кланах, а ще щось говорите на нас, ви за собою слідкуйте для начало
Ростян, якщо це саме Ростян Порубаний, то вот щас я заливаю видео где ты нарушаешь правила сервера, а именно проник на территорию СБУ, а если ты не знаешь то на сервере есть зоны куда кланам быть ЗАПРЕЩЕННО! А вот именно СБУ не исключение. Особенно убивать тоже.

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Вітаю!
Даю 12 годин на надання фіксації.
https://www.youtube.com/@user-ph6fl7pk7w/videos 00:10 Проникновение в СБУ (За что и был открыт огонь), 4:53 смерть Порубанного, 9:51 Дм ЗЗ, РК. Приятного просмотра, больше ещё докозательств??? Я думаю на этом видео всё понятно

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
СБУ нормальні фрапси треба давати а скріншоти не приймають якщо шо
Я показав скріншоти моменту нападу на блок пости, не бачу сенсу давати відео де просто захоплюють БП, на скріншоті і так все видно, тим паче скріншоти теж сприймаються. А в горі є відео що б вам в душу не так сильно пекло.

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8
Говоришь за РК и сам говоришь через 5 минут одно и тоже , поверьте , вы ркшите намного больше ) и нарушаете намного больше !
и Рашевский , всегда думал ты норм тип , оказался убогим...

килер

Отаман
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
77
Реакції
34
Бали
18
У вас все виноваты сначала на токсиков жб потом на сокац потом и до волковых ,вам делать нечего или скучно ?
Вы СБУ Днепра чем вы занимаетесь

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88
Говоришь за РК и сам говоришь через 5 минут одно и тоже , поверьте , вы ркшите намного больше ) и нарушаете намного больше !
и Рашевский , всегда думал ты норм тип , оказался убогим...
Ты кто вообще? И меня ******************************************о то что на сервере каждые 5 минут нападение на БП, это тоже бесит, мы хотим нормально играть, работать, НО мы не можем потому-что вам приспичило нападать на БП! ХВАТИТ!!!!!!!!!!1

Artem_Gurenko

Отаман
Реєстрування
20 Вер 2022
Дописи
52
Реакції
34
Бали
18
https://www.youtube.com/@user-ph6fl7pk7w/videos 00:10 Проникновение в СБУ (За что и был открыт огонь), 4:53 смерть Порубанного, 9:51 Дм ЗЗ, РК. Приятного просмотра, больше ещё докозательств??? Я думаю на этом видео всё понятно
Этому фрапсу больше недели, так что не судьба(

Джеймс Вальтер

Поважний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
301
Реакції
172
Бали
88

Ангелок Прайс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
234
Реакції
270
Бали
68
Ты кто вообще? И меня ******************************************о то что на сервере каждые 5 минут нападение на БП, это тоже бесит, мы хотим нормально играть, работать, НО мы не можем потому-что вам приспичило нападать на БП! ХВАТИТ!!!!!!!!!!1
*********************************** вы стреляете в людей которые пролетают блок пост?

Реєстрування
4 Жов 2022
Дописи
37
Реакції
19
Бали
11
ви просто не можете нормально бп тримати ви навіть с зз стреляєте ви сбу вроді должни знати шо не можна стрлеяти з зз!!!!!!!!!!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі