Розглянуто Догана ні за що.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
28
Реакції
23
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Максим Кущовка

2. Особистий нікнейм: Джус Володимир

3. Суть скарги: Стояв я на парковці СБУ Д (я працівник), почав по нам стриляти гравець на ім'я Остап Гайдуко і я почав стриляти у нього у відповідь. Він залив на форум той момент, там де тільки я в нього стриляв (він не закинув, там де він стриляв), і за це мені дали бан DM і DM car 120 хв ні за що. Я свій срок відсидів, але Адміністратор Максим Кущовка замість того щоб взяти трубку в дс і з ним поговорити і щоб я показав свій фрапс, що я не винен, він пішов до нашого Генерала і сказав йому видати мені догану. І мені тепер треба робити в двічі більше тяжкої роботи ніж треба було (16 затримання, 10 тренування, 6 спец.операцій, 12 перевірок держ. організацій. (це те що мені треба ЗАРАЗ зробити)). І я хочу, щоб Адміністрація підійшла до мого Генерала СБУ м. Дніпра Вікторії Київської, і сказали їй зняти мені догану, або дати мені моральний збиток (гроші). Вразі якоїсь потреби, дс: chazee2288

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 18.01.2024

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
1,554
Реакції
620
Бали
213
Доброго часу доби, шановний гравець. Отримали покарання по наступній скарзі: натисніть
По перше, коли на вас відправляють скаргу, і у вас є так звана "опра" - не потрібно дзвонити адміністрації. В такому випадку ви вправі прикріпити опру, за це покарання на форумі не буде, і адміністрація це візьме до уваги, ми не можемо приймати докази порушень в особисті повідомлення, все відбувається через форум.
По друге, вважаю вашого порушення яке було на відео достатньо, для видачі догани. Тим паче у вашому ж статуті, згідно розділу 1 п.10 написано:

10) За порушення правила проекту, співробітник буде нести покарання, як за порушення статуту
Очікуємо відповідь ГА/ЗГА.

Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
28
Реакції
23
Бали
6
Доброго часу доби, шановний гравець. Отримали покарання по наступній скарзі: натисніть
По перше, коли на вас відправляють скаргу, і у вас є так звана "опра" - не потрібно дзвонити адміністрації. В такому випадку ви вправі прикріпити опру, за це покарання на форумі не буде, і адміністрація це візьме до уваги, ми не можемо приймати докази порушень в особисті повідомлення, все відбувається через форум.
По друге, вважаю вашого порушення яке було на відео достатньо, для видачі догани. Тим паче у вашому ж статуті, згідно розділу 1 п.10 написано:

Очікуємо відповідь ГА/ЗГА.
Я все прекрасно розумію, я бачив скаргу на мене, бачив і вивчив весь статут, але я веду до того, що в мене є своя скарга на нього, яка не тільки оскаржує його, а й доводить його винну, а не мою. Ось відео проти скарги на мене:
і ось моя скарга проти його: . Я не хочу діяти проти вас, щоб вас суворо покарали і т.д.. Я просто намагаюсь пояснити, що я захищав себе, курсанта, і ГУ від тих гравців які заїжджали на парковку, стриляли в нас і збивали нас. І ще я хочу, щоб ви пояснили що таке "опра".

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
1,554
Реакції
620
Бали
213
Я все прекрасно розумію, я бачив скаргу на мене, бачив і вивчив весь статут, але я веду до того, що в мене є своя скарга на нього, яка не тільки оскаржує його, а й доводить його винну, а не мою. Ось відео проти скарги на мене:
і ось моя скарга проти його: . Я не хочу діяти проти вас, щоб вас суворо покарали і т.д.. Я просто намагаюсь пояснити, що я захищав себе, курсанта, і ГУ від тих гравців які заїжджали на парковку, стриляли в нас і збивали нас. І ще я хочу, щоб ви пояснили що таке "опра".
Простими словами, це відео яке доводить вашу невиновність. Наприклад якщо на вас подали скаргу, і обрізали фрапс, що й відбулось, і у вас є повне відео.

Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
28
Реакції
23
Бали
6
Простими словами, це відео яке доводить вашу невиновність. Наприклад якщо на вас подали скаргу, і обрізали фрапс, що й відбулось, і у вас є повне відео.
Дякую, буду знати. Якщо вам потрібно, можу вам потім скинути той самий який йде 30 хв

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
1,554
Реакції
620
Бали
213
Дякую, буду знати. Якщо вам потрібно, можу вам потім скинути той самий який йде 30 хв
У зв'язку з тим, що сталось непорозуміння, та ви пояснили свої дії - догана буде знята. На наступний раз завжди старайтесь вести відеофіксацію, та відправляйте на себе "опру" у разі скарги на вас.
Приємної гри на Ukraine GTA та не порушуйте;)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі