Схвалено Андрій Блащина | PG / NonRp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Ваш нікнейм: Максим Кущовка
Нікнейм гравця: Андрій Блащина
Дата порушення: 14.12.2022, близько 14:20
Опишіть ситуацію: Втекла людина з тюрми, я відкрив по ній вогонь на ураження, після чого Андрій Блащина бігає перед моїм прицілом, та заважає стріляти
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код: з початку

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,979
Реакції
10,052
Бали
253
Спочатку відкриває браму, як ми поняли щоб бігли і для його веселья постріляти... так що де цирк так і не поняли
І друге відео від його лиця, так само відкрив з надією знову вбити, круті квести :ROFLMAO:

P.S Тільки треба ще взнати чи так зігзагами бігати не можна а то в друг Багоюз Матвійчук

Останнє редагування:

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Спочатку відкриває браму, йк ми поняли щоб бігли і для його веселья постріляти... так що де цирк так і не поняли
І друге відео від його лиця, так само відкрив з надією знову вбити, круті квести :ROFLMAO:

P.S Тільки треба ще взнати чи так зігзагами бігати не можна а то в друг Багоюз Матвійчук
По перше: а чого ви не зафрапсили як хтось з вас включив музику в голосовий чат?
По друге: на вашому відео КПП випадково відкрив адміністратор, який тепнувся по репорту де хтось з вас включив музику в голосовий чат. Можу це підтвердити відеофіксацією.
На своєму відео, де видно як я забігав всередину ДКВС, я не мав на меті організувати вам "квести" так як ти кажеш, а просто повертався на пост, після відприття двох КПП напарникам. Це також можна підтвердити фрапсом
Тому не треба казати шо я вам квести зробив, чи випускав когось, чи щось таке.
+, Блащина де ти бачив шоб люди приходили в тюрму в червону зону, та бігати перед прицілом щоб запитати де цирк?

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,979
Реакції
10,052
Бали
253
По перше: а чого ви не зафрапсили як хтось з вас включив музику в голосовий чат?
По друге: на вашому відео КПП випадково відкрив адміністратор, який тепнувся по репорту де хтось з вас включив музику в голосовий чат. Можу це підтвердити відеофіксацією.
На своєму відео, де видно як я забігав всередину ДКВС, я не мав на меті організувати вам "квести" так як ти кажеш, а просто повертався на пост, після відприття двох КПП напарникам. Це також можна підтвердити фрапсом
Тому не треба казати шо я вам квести зробив, чи випускав когось, чи щось таке.
+, Блащина де ти бачив шоб люди приходили в тюрму в червону зону, та бігати перед прицілом щоб запитати де цирк?
Ну з нашого боку ми так зрозуміли, що ти відкрив ми і побігли ти почав палити по нам і на мою думку це твоя розвлікуха така

P.S Адміністрація Де таке було видно щоб з тюрми не можна було втекти ?
1) Зараз добавили безпілотну зону, тепер не зробиш втечу на вертольоті
2) Там зелена зона ми навіть не можем своїх визват, щоб шрурмом нас визволили
3) Який РП способом пропонуєте втечу??? Підкуп ???

Останнє редагування:

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Доброго часу доби шановний гравець: Гравець отримає покарання КПЗ причина PG
Дякую за вашу скаргу ви допомагаєте робити наш проект краще ❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі