Розглянуто No Comments

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
Ваш нікнейм:Андрій Синицький
Нікнейм гравця:Рон Крей,Андрій Вовков
Дата порушення:14.12.2022
Опишіть ситуацію: Звільнили з НПУ по причині порушення статуту (2 догани дали) 1 догана якоби за порушення правил рації шо я писав в рацію нонрп інфу через (( )),за це мені дали догану вже 7 днів тому,і сьогодні шераз дали з тими самими скрінами які були зроблені вже 7 днів тому,не розумію логіки,а 2 догана була видана не понятно за що навіть пруфів немає,але як мені пояснили дрифт по парковці,але я бачив як полковники їздять по парковці і я не знаю такого правила в статуті що такого робити неможна,я дотримуюся статуту.прошу в разі одобрення скарги востановити мене на свою посаду та видати покарання винуватцям
Скріншот/відео від свого обличчя: докази від Рон Крея (скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:скріни

Останнє редагування:

Андрій Колінз

Активний
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
124
Реакції
61
Бали
31
Вік
18
Адреса
М.Київ
Ваш нікнейм:Андрій Синицький
Нікнейм гравця:Рон Крей
Дата порушення:14.12.2022
Опишіть ситуацію: Звільнили з НПУ по причині порушення статуту (2 догани дали) 1 догана якоби за порушення правил рації шо я писав в рацію нонрп інфу через (( )),за це мені дали догану вже 7 днів тому,і сьогодні шераз дали з тими самими скрінами які були зроблені вже 7 днів тому,не розумію логіки,а 2 догана була видана не понятно за що навіть пруфів немає,але як мені пояснили дрифт по парковці,але я бачив як полковники їздять по парковці і я не знаю такого правила в статуті що такого робити неможна,я дотримуюся статуту.прошу в разі одобрення скарги востановити мене на свою посаду та видати покарання винуватцям
Скріншот/відео від свого обличчя: докази від Рон Крея (скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:скріни
У тебе була 1 догана, 2 догану дали за те що порушив правила рацію МГ в рацію а 3 догана за порушення пдр їзда на отз в формі та дріфт на служебной парковкі доква:
та тебе звільнив я на скріну моє ім'я тоді пиши на мене

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
У тебе була 1 догана, 2 догану дали за те що порушив правила рацію МГ в рацію а 3 догана за порушення пдр їзда на отз в формі та дріфт на служебной парковкі доква:
та тебе звільнив я на скріну моє ім'я тоді пиши на мене
адміни розберуться

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Провівши перевірку, встановлено, що звільнення було не зовсім справедливе.
Гравець
Андрій Синицький поновлений на посаді.
З заступниками буде проведена сурова бесіда.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі