Зачинено Кенді Мілано | Проф. не придатність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Егор Прочаев

Шановний гравець
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
62
Реакції
44
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Кенді Мілано
  2. Особистий нікнейм: Єгор Прочаєв
  3. Суть скарги: Як відсутніть мого голосу на фрапсі, може стосуватись ДМ ЗЗ? чи коли мене тулять в ЗЗ я повинен кричати, що б всі чули? Або, в зз можно вбивать коли тобі нічого не кажуть... що за маячня, зробіть будь-ласка перевірку на знання та придатність адміністратору, він або не знає як робить, або блатить знайомих... Не бачу пункту про повноцінний звук в правилах, відновіть скаргу будь-ласка.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1706018221234.png
    1706018133306.png
  5. Дата походження: 23.01.202

Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
371
Реакції
206
Бали
103
Вітаю. Скарги без повноцінного звуку не приймаються , не виключно що саме ви могли спровокували гравців.
Очікуємо відповідь ГА / ЗГА.

Егор Прочаев

Шановний гравець
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
62
Реакції
44
Бали
21
А яка різниця, при яких обставинах можно дм в зз? Як так, у весь час без голосу автора приймались, а з мене закінчили, якщо така справа, я можу надати посилання на безліч таких схвалених позивань, усіх карать будемо? Навіть якщо б я його провокував, це є виправдення для того щоб вбивать в ЗЗ? Може мене провокують родичів їх ображати, теж покарання не буде?

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
371
Реакції
206
Бали
103
А яка різниця, при яких обставинах можно дм в зз? Як так, у весь час без голосу автора приймались, а з мене закінчили, якщо така справа, я можу надати посилання на безліч таких схвалених позивань, усіх карать будемо? Навіть якщо б я його провакував, це є виправдення для того щоб вбивать в ЗЗ? Може мене провокують родичів їх ображати, теж покарання не буде?
очікуємо відповідь ГА/ЗГА

Роман Акулезов

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
2,046
Реакції
603
Бали
198
Надайте посилання на скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі