Схвалено Добавити очистку трудової книги у пропозиції у 2.1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Мерфі

Козачок
Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
37
Реакції
7
Бали
8
Велике прохання розробникам добавити очистку трудової книги у пропозиції у 2.1
Причина: Тому що є гравці які просто не можуть вступити у фракції по недовірі із-за того що багато раз звільнялися по ЗВБ Я сам стикався із такою проблемою та хочу щоб моє прохання виконали.
Що робити із ЧС: Коли людина буде очищувати трудову книгу то у неї сохраниться ЧС До поки він не пройде.
Зробити форму звільнення: Коли будуть звільняти людину з ЧС То вони мають правильно написати слово за яким будуть звільняти, тож система буде читати які були ЧС Або так і далі і не видалить ЧС Тільки через час ЧС, або можна зробити систему там де треба буде вказувати час до поки неможна очищувати трудову коли звільняєш.
Велике прохання переглянути цей рапорт на покращення :)

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Сергій 123

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
140
Реакції
41
Бали
31
++++++ Пропоную зробити очистку трудової за гроші

Роман Ярмоленко

Ст.Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
636
Реакції
613
Бали
153
++++++Теж пропоную очистку за гроші

Гліб Хліманцов

Директор Східної України
Реєстрування
7 Вер 2023
Дописи
393
Реакції
364
Бали
108
Причина: Тому що є гравці які просто не можуть вступити у фракції по недовірі із-за того що багато раз звільнялися по ЗВБ Я сам стикався із такою проблемою та хочу щоб моє прохання виконали.
Що робити із ЧС: Коли людина буде очищувати трудову книгу то у неї сохраниться ЧС До поки він не пройде.
Зробити форму звільнення: Коли будуть звільняти людину з ЧС То вони мають правильно написати слово за яким будуть звільняти, тож система буде читати які були ЧС Або так і далі і не видалить ЧС Тільки через час ЧС, або можна зробити систему там де треба буде вказувати час до поки неможна очищувати трудову коли звільняєш.
І за і проти, з одного боку пропозиція має місто бути, можно очищувати те що тобі не потрібно, а з іншого боку трудова книга, це офіційний документ який затверджує де людина працювала і просто так прибирати ці записи не можна, якщо ідея полягая в тому щоб прибрати з трудової книги ПОМИЛКОВІ записи, наприклад звільнити не ту людину і треба її заново приймати і підвищувати, то я підтримаю таку ідею, а просто щоб можна було чистити ЗВБ тощо, це не є правильним, звільнюватися вас ніхто не просив, це ваш вибір і тепер це буде у вашій трудовій книзі

Матвій Мерфі

Козачок
Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
37
Реакції
7
Бали
8
І за і проти, з одного боку пропозиція має місто бути, можно очищувати те що тобі не потрібно, а з іншого боку трудова книга, це офіційний документ який затверджує де людина працювала і просто так прибирати ці записи не можна, якщо ідея полягая в тому щоб прибрати з трудової книги ПОМИЛКОВІ записи, наприклад звільнити не ту людину і треба її заново приймати і підвищувати, то я підтримаю таку ідею, а просто щоб можна було чистити ЗВБ тощо, це не є правильним, звільнюватися вас ніхто не просив, це ваш вибір і тепер це буде у вашій трудовій книзі
Розумію, але якщо людина хоче очищувати трудову у неї є вибір.

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Доброго дня, шановний гравець! Ми розглянули вашу пропозицію та додамо таку можливість в оновленні 2.1.
Дякую, що хочете зробити нашу гру краще!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі