Розглянуто DM робочого х3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
19
Реакції
22
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Макс Гребенков #88355
  2. Особистий нікнейм: Ніколас Громов
  3. Суть скарги:
  4. 1.Працював в глово під час Судної Ночі, їхав ввідати замовлення,почали стріляти вийшов з машини щоб показати що я працюю в глово, але людину це не зупинуло після чого мене вбив.
  5. 2. Аналогічна ситуація.
  6. 3. Хотів забрати друга який також працював в глово, розвернувся і одразу відкрили вогонь.
  7. Докази (скріншот/відео): 1. Тик 2. Тик 3. Тик
  8. Дата порушення:28.01.2024

Макс Гребенков

Відставний Полковник
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
155
Реакції
37
Бали
33
Вітаю, панове адміністрація. В цей період часу була Судна Ніч. В списку робочого складу працівники Glovo не входять, але навіть ті хто їздили на скутері не вбивали. Гравець пересувається на ОТЗ і в нас немає можливості побачити хто в авто.

Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
19
Реакції
22
Бали
8
Вітаю, панове адміністрація. В цей період часу була Судна Ніч. В списку робочого складу працівники Glovo не входять, але навіть ті хто їздили на скутері не вбивали. Гравець пересувається на ОТЗ і в нас немає можливості побачити хто в авто.
Для цього я виходив з автомобіля. В ту ніч адміністрація відповіла що Глово входить в список робіт які заборонено вбивати під час Судної Ночі. Якщо навіть людина не виходить з авто, перед тим як вбивати всіх підряд викініть людину з авто. На записі видно що ви вбиваєте навіть коли бачите що це Глово. Нехай щастить!

Макс Гребенков

Відставний Полковник
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
155
Реакції
37
Бали
33
Для цього я виходив з автомобіля. В ту ніч адміністрація відповіла що Глово входить в список робіт які заборонено вбивати під час Судної Ночі. Якщо навіть людина не виходить з авто, перед тим як вбивати всіх підряд викініть людину з авто. На записі видно що ви вбиваєте навіть коли бачите що це Глово. Нехай щастить!
Зміна правил під час судної ночі, не є правильним рішенням з боку адміністрації, так як не всі бачать ці зміни.(я особисто не бачив). Викидувати з авто них то не зобовʼязаний, так як в цей час на тебе полюють інші, тому ця скарга не перша в якій працівники Глово скаржиться на вбивство. Щастить хай

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний Гравець
Гравець Макс Гребенков [88355] отримає покарання у вигляді jail 120 RVK
Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі