Відмовлено НПУ Д/Влад Ярмак/ NonRP дії, порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
175
Реакції
126
Бали
48
  1. Нікнейм гравця:Влад Ярмак
  2. Особистий нікнейм: Артем Бандерівський
  3. Суть скарги: Нон рп дії, порушення статуту. Порушення статуту ГУНП 6.16, 6.17, 5.6, 4.5, 3.3, 3.4, 3.6, 3.12, ігнорував громадянина, не надав відео докази.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:28.01.24

Влад Ярмак

Козак
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
45
Реакції
23
Бали
11
Ти нормальний? я тобі все надав і віддіграв рп, в діскорді все показував. Май совість. Де ти побачив що я маьюкався у рацію. Все я писав в оффтоп чат. Затримав я тебе тому, що ти не передав паспорт по моєиу проханню, происв я 3 рази.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
Вітаю шановний гравець!
Я є Генералом даного співробітника! Хочу Вам сказати, що скарга не підлягає розгляду! Відсутні тайм-коди, але даже якщо були б, то хочу сказати що на відео у Вас відсутній мікрофон (саме на записі) а в грі Вас чудово чути та Ви могли наговорити все що завгодно. Стосовно відео доказів, то співробітник не зобов'язаний надавати докази людині (виключення: адвокат, адміністрація, керівництво) я вважаю що все зроблено по РП

Очікуємо відповідь від Адміністрації!

Влад Ярмак

Козак
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
45
Реакції
23
Бали
11
Вітаю шановний гравець!
Я є Генералом даного співробітника! Хочу Вам сказати, що скарга не підлягає розгляду! Відсутні тайм-коди, але даже якщо були б, то хочу сказати що на відео у Вас відсутній мікрофон (саме на записі) а в грі Вас чудово чути та Ви могли наговорити все що завгодно. Стосовно відео доказів, то співробітник не зобов'язаний надавати докази людині (виключення: адвокат, адміністрація, керівництво) я вважаю що все зроблено по РП

Очікуємо відповідь від Адміністрації!
дякую за доповнення, забув додати що в гравця був відсутній мікрофон, він щось говорив в войс чат, його не було чути, ми йому писали в оффотп чат що його не чути, він ігнорував, під час перегяляду доказів в діскорді також його не було чути.

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
Відео триває більше 2-ох хвилин,без тайм-кодів!
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі