Зачинено Андрій Медвідь // Порушення Статуту + Порушення Правил Держ.Організацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Фельдшер

Перший ворог людини - вона сама
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
134
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника: Андрій Медвідь
  2. Особистий нікнейм: Томас Фельдшер
  3. Суть скарги: Особа перебувала на орієнтуванні, ми приїхали на затримання особи, там вона вдарила мене тайзером задля свого спасінню, я вважаю таку поведінку не компетентну на такій посаді, прошу шановну адміністрацію дати цій особі покарання по всій суворості.
    Порушення Статуту - статті: 2.5, 3.2, 3.5, 3.8.
    Порушення Правил Державний Організацій - стаття - 12, 2 розділу (Заборони)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 28.01.2024

Останнє редагування:

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,072
Реакції
1,253
Бали
253
  1. Нікнейм лідера/заступника: Андрій Медвідь
  2. Особистий нікнейм: Томас Фельдшер
  3. Суть скарги: Особа перебувала на орієнтуванні, ми приїхали на затримання особи, там вона вдарила мене тайзером задля свого спасінню, я вважаю таку поведінку не компетентну на такій посаді, прошу шановну адміністрацію дати цій особі покарання по всій суворості.
    Порушення Статуту - статті: 2.5, 3.2, 3.5, 3.8.
    Порушення Правил Державний Організацій - стаття - 12, 2 розділу (Заборони)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 28.01.2024
Вітаю я Генерал Державної Кримінальної Виконавчої Служби
Надаю вам відповідь: Ви як працівники СБУ нагло приїхали на територію ДКВС та зірвали нам набір ! І ви важаєте що це є нормальною поведінкою працівників СБУ?
Очікую відповідь від адміністрації

Томас Фельдшер

Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
134
Бали
48
Вітаю я Генерал Державної Кримінальної Виконавчої Служби
Надаю вам відповідь: Ви як працівники СБУ нагло приїхали на територію ДКВС та зірвали нам набір ! І ви важаєте що це є нормальною поведінкою працівників СБУ?
Очікую відповідь від адміністрації
Бажаю Здоровя
Ви були в орієнтуванні і ми приїхали вас затримати, по друге ви вважаєте нормальною поведінкою бити тайзером людину яка вам нічого не зробила? Та втікати від СБУ?
Який приклад ви можете дати своїм підлеглим?

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,072
Реакції
1,253
Бали
253
Бажаю Здоровя
Ви були в орієнтуванні і ми приїхали вас затримати, по друге ви вважаєте нормальною поведінкою бити тайзером людину яка вам нічого не зробила? Та втікати від СБУ?
Який приклад ви можете дати своїм підлеглим?
Ви важаєте що орієнтування є підставою вторгуватися на територію другої Держ структури та почати зривати набори,затримувати людей

Томас Фельдшер

Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
134
Бали
48
Ви важаєте що орієнтування є підставою вторгуватися на територію другої Держ структури та почати зривати набори,затримувати людей
По перше - ми не були на самій території ДКВС, а по друге у нас були підстави для вашого затримання.

Томас Фельдшер

Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
134
Бали
48

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,072
Реакції
1,253
Бали
253

Томас Фельдшер

Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
134
Бали
48
Ви важаєте що прилегла територія це не ДКВС? Тим більше скажу що ви знаходились біля КПП за 1 ментр від нього
Повторюю ми не були на самій території ДКВС, давайте припинемо безглузді балачки та зачекаємо рішення админістрації.

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,072
Реакції
1,253
Бали
253
Покажіть мені, "де ми зірвали вам набір"?.
Добре,Ми розпочали набір Тиць докази прикріпив час і дата ідентична,ви приїхали та почали заарештовувати мене тим самим зривати набір так як я його почав очікував людей ви взяли та його зірвали тим самим показали неповагу до ДКВС

Томас Фельдшер

Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
134
Бали
48
Добре,Ми розпочали набір Тиць докази прикріпив час і дата ідентична,ви приїхали та почали заарештовувати мене тим самим зривати набір так як я його почав очікував людей ви взяли та його зірвали тим самим показали неповагу до ДКВС
Добре якщо ви хочете продовження то воно буде, питання до вас, ви показали багато поваги коли вас було викличено по міжфракційній рації з проханням підійти до КПП, перевірити вашу особу на орієнтування а ви сказали "Робочий день закінчено, кінець звязку" ?

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,072
Реакції
1,253
Бали
253
Добре якщо ви хочете продовження то воно буде, питання до вас, ви показали багато поваги коли вас було викличено по міжфракційній рації з проханням підійти до КПП, перевірити вашу особу на орієнтування а ви сказали "Робочий день закінчено, кінець звязку" ?
Якщо ви дійсно не розумієте що кінець робочої зміни то це ваші пороблеми потрібно дивитися на час і я взагалі неповинен до вас їхати бо вам потрібно щось перевірити ,ознайомитись будь-ласка з графіком роботи

Томас Фельдшер

Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
74
Реакції
134
Бали
48
Якщо ви дійсно не розумієте що кінець робочої зміни то це ваші пороблеми потрібно дивитися на час і я взагалі неповинен до вас їхати бо вам потрібно щось перевірити ,ознайомитись будь-ласка з графіком роботи
Я не розумію про що мені з вами говорити якщо ви починаєте говорити про якусь "Повагу" а після чого відповідаєте мені "Це ваші проблеми"

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, по наданим вами відео, не можливо зрозуміти всієї ситуації
Подайте нову скаргу, надавши повні відео-докази

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі