Розглянуто Вадим Матвійчук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора: Вадим Матвійчук
2. Особистий нікнейм: Андрій Синицький
3. Суть скарги: Відмовив жалобу https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/НПУ-звільнили-без-причини.15319/ без всяких пояснень,я хочу почути що іменно я порушив що мене звільнили з НПУ? Мені нічого не сказали просто відмовили,і настільки я знаю то Крамар (лд НПУ) дуже добре дружить з Матвійчуком і в них домовленості, якщо Крамар каже матвійчуку там робити то чи то то він так обобряє/відмовляє жалобу,хочу побачити і почути шо я порушив
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження: 20.12.2022

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
В тому доказі чітко видно, як Ви не даєте навіть слова сказати громадянину, перебиваєте, не даєте розвити рп ситуацію, та коли він вийшов та Ви побачили, що це працівник СБУ, намагалися без розбору ситуації уїхати, тут я бачу порушення субординації, та прав особи, та так, як це порушення не перше, Вас було звільнено, лідер надав покарання вірно.

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
Вітаю Шановний гравець!
В тому доказі чітко видно, як Ви не даєте навіть слова сказати громадянину, перебиваєте, не даєте розвити рп ситуацію, та коли він вийшов та Ви побачили, що це працівник СБУ, намагалися без розбору ситуації уїхати, тут я бачу порушення субординації, та прав особи, та так, як це порушення не перше, Вас було звільнено, лідер надав покарання вірно.
Я втік? Ми погналися за таксистом який збиває людей неадекватить,це нормально напевно? Нам ж треба було далі говорити з СБУШНИКОМ коли в місті неадеквати збивають таксі, а і ще,таксі збило сбушника шо він аж відкинувся далеко,яким чудом він встав і далі підбіг до нас? Рп рп давайте

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
Вітаю Шановний гравець!
Слово я йому давав,я просто відігравав рп в голосовий чат,я мусів Рп відіграти як думаєте

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Ви перед тим, як виписати штраф повинні надати слово порушнику, а не спочатку виносити штраф, а потім спілкуватись

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
282
Реакції
61
Бали
28
1. Нікнейм адміністратора: Вадим Матвійчук
2. Особистий нікнейм: Андрій Синицький
3. Суть скарги: Відмовив жалобу https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/НПУ-звільнили-без-причини.15319/ без всяких пояснень,я хочу почути що іменно я порушив що мене звільнили з НПУ? Мені нічого не сказали просто відмовили,і настільки я знаю то Крамар (лд НПУ) дуже добре дружить з Матвійчуком і в них домовленості, якщо Крамар каже матвійчуку там робити то чи то то він так обобряє/відмовляє жалобу,хочу побачити і почути шо я порушив
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження: 20.12.2022
Відмовили жалобу бідному нещасному(

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21

Денис Олександрович

Слідкуючий за неоф. організаціями
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
451
Реакції
178
Бали
43
Оскільки в цьому процесі брав участь і я, то з вашого дозволу залишу коментар.
Це була спецоперація СБУ (РП) , ви не відіграли РП, просто тараторили не давали сказати слово , ви грубо порушили субардинацію вели себе зухвало, провокували конфлікт ( таке почуття що перед вами стояв не полковник СБУ, а незрозуміло хто) Уявляю як ви поводитеся з звичайними гравцями. Коли я приїхав в управління НПУ Дніпра для того, щоб відкрити на вас справу, я провів розмову з вашим особовим складом і зрозумів, що у вас конфлікти майже з кожним гравцем, і всі дружно видали вам саму негативну характеристику! Тим самим прошу адміністрацію внести вас до ЧС усіх фракцій таким гравцям не місце у державних службах.

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
59
Реакції
26
Бали
21
Оскільки в цьому процесі брав участь і я, то з вашого дозволу залишу коментар.
Це була спецоперація СБУ (РП) , ви не відіграли РП, просто тараторили не давали сказати слово , ви грубо порушили субардинацію вели себе зухвало, провокували конфлікт ( таке почуття що перед вами стояв не полковник СБУ, а незрозуміло хто) Уявляю як ви поводитеся з звичайними гравцями. Коли я приїхав в управління НПУ Дніпра для того, щоб відкрити на вас справу, я провів розмову з вашим особовим складом і зрозумів, що у вас конфлікти майже з кожним гравцем, і всі дружно видали вам саму негативну характеристику! Тим самим прошу адміністрацію внести вас до ЧС усіх фракцій таким гравцям не місце у державних службах.
Мене ненавидять 3 людини з відділку,шо ви придумуєте,і то бо я їм не догодив шось,а спілкувався я з вами нормально,і не втік а поїхав за злочинцем які вас збили,і ви ще й до того якимось чудом моментально стали (на це я буду писати скаргу) за не відіграння рп

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
282
Реакції
61
Бали
28
Мене ненавидять 3 людини з відділку,шо ви придумуєте,і то бо я їм не догодив шось,а спілкувався я з вами нормально,і не втік а поїхав за злочинцем які вас збили,і ви ще й до того якимось чудом моментально стали (на це я буду писати скаргу) за не відіграння рп
Не 3 а всі.

Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
282
Реакції
61
Бали
28
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі