Розглянуто ДСНС | Максим Пакуляк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Громовий

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
409
Реакції
134
Бали
48
Нікнейм гравця: Максим Пакуляк
Особистий нікнейм: Богдан Конюшин
Суть скарги: Проходячи набір до лав ДСНС отримав відмову від співробітника "Максим Пакуляк", по причині не пройденого КД після останнього звільнення.
На відео закріпленому нижче чітко видно причину "Росформ" - на яку КД не передбачене правилами лідерів. клік
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення: 02.02.2024р

Останнє редагування модератором:

Макс Калина

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
137
Реакції
76
Бали
73
Моє вітання, пане Богдане. Наразі пан Пакуляк виконував мій наказ, який отримав по спец зв'язку. Стосовно правил, так. Але також не зазначено, що після розформу немає кд, також зазначено, що лідер чи заступник в праві відхилити вступнику, за власним розсудом та не повідомляючі причину.
1706899790542.png

Тому, пане Богдане, якби ви дійсно хотіли вступити, то прислухалися б до поради мого співробітника і зв'язалися із ним через день.

З повагою Макс Калина​

Богдан Громовий

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
409
Реакції
134
Бали
48
Моє вітання, пане Богдане. Наразі пан Пакуляк виконував мій наказ, який отримав по спец зв'язку. Стосовно правил, так. Але також не зазначено, що після розформу немає кд, також зазначено, що лідер чи заступник в праві відхилити вступнику, за власним розсудом та не повідомляючі причину.
Переглянути вкладення 178376
Тому, пане Богдане, якби ви дійсно хотіли вступити, то прислухалися б до поради мого співробітника і зв'язалися із ним через день.

З повагою Макс Калина​
Тоді будь ласка наступного разу конкретизуйте причину відмови щоб вона не порушила правила лідерів.
Так як КД після росформу немає.

Макс Калина

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
137
Реакції
76
Бали
73

Віталій Контрабас

ГС ЦО | Західна Україна
Реєстрування
5 Сер 2023
Дописи
37
Реакції
4
Бали
13
Виношу рішення:
З даним працівником та його керівником проведеться розмова та переатестація працівника. Приношу вибачення.
Розглянуто!

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі