Мадара Мерфи
Активний
- Реєстрування
- 18 Жов 2022
- Дописи
- 123
- Реакції
- 69
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін
- Особистий нікнейм:Мадара Овнмерфи
- Суть скарги: На днях було взломано мій акаунт Та я був модератором Клану Warriors та взломщик Слив общак клану мене заблокували за образу адм.Після чого клан відновили а мій акаунт було заблоковано назавжди після чого я не зрозумів чого ж мене заблокували рішив запитати Керівника На що я отримав відповідь Він мені сказав що я скачав чіт на гроші і після чого мої данні були в руках взломщика хотя я не качав чіт я можу вийти на любі перевірки і тд так вот я ж знаю як це все сталося та я вирішив позповісти Владиславу Як це трапилося но він ні в чому не розібравшися сказав що це не можливо хотя я граю з начала відкриття гри ще крли були дудос атаки і тд і граю потсьогодншній день думаєте я буду грати з чітами коли я прекрасно знаю що все в логах видно жля чого мені це такаож в чому ж підозра що це чіти чи шось інше в керівника даже не має ніякої підстави я не розумію якщо кожного гравця так будуть взламувати вам буде всеодно? Я думаю шо люди перестануть грати на мою думку я буду чекати на грамотне Рішеня Від Власника Проекту
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
- Дата походження:02.02