Відмовлено Влад Уайт / Варн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мікі Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
194
Реакції
384
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Уайт
  2. Особистий нікнейм: Ланселот Хуцишвілі
  3. Суть скарги: Адміністратор видає варн на івенті який називається "Перестрілка БЕЗ ПРАВИЛ", по перше мене було прекрасно видно з іншої сторони, по друге якщо логічно подумати і ще раз гланути на назву івенту "Перестрілка БЕЗ ПРАВИЛ" як взагалі на такому івенті можуть давати покарання за щось, по третє виключень про багоюз ніяких не було, адміністратор на початку ні слова не сказав про багоюз але видає варн ще раз повторююсь на івенті "Перестрілка БЕЗ ПРАВИЛ"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 05.02.2024

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
834
Реакції
614
Бали
213
Вітаю.
Тобто, за Вашою логікою, на подібних івентах (для прикладу) можна включити стороннє ПЗ і виграти івент?
Ви отримували перевагу над гравцями через баг текстур.

Докази надав ГА/ЗГА, очікуйте їхню відповідь.

Мікі Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
194
Реакції
384
Бали
153
Вітаю.
Тобто, за Вашою логікою, на подібних івентах (для прикладу) можна включити стороннє ПЗ і виграти івент?
Ви отримували перевагу над гравцями через баг текстур.

Докази надав ГА/ЗГА, очікуйте їхню відповідь.
Де тут баг тексту, чи можливо ви не розумієте значення слова баг, я стріляв в щелину яка була зроблена розробниками, я не стріляв через текстуру я стріляв потіж тексту у доступний прості, до мене які претензію місце вільне я стріляю, чому тоді варн не дали гравцям які багали праву руку, по факту теж багоюз ?

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
1,869
Реакції
512
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
9.4
Заборонено використання великих багів, помилок, недоробок ігрового мода в особистих цілях, а також для отримання переваги, збагачення або заради розваги.
Примітка: в грі в "Страйкбол" дозволено використовувати такий вид багоюзу як +С все інше - заборонено.
Як Ви могли побачити вище, виключення щодо багоюзу є тільки для страйкболу (тільки +С).
На івенті багоюз не заборонений тільки в тому випадку, якщо він дозволений адміністратором котрий проводить цей івент.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі