Розглянуто Микола Шевчук /// Форум

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aртем Литвин

СБУ /// 01
Реєстрування
3 Жов 2022
Дописи
559
Реакції
331
Бали
83
  1. Нікнейм лідера/заступника: Микола Шевчук
  2. Особистий нікнейм: Артем Литвин
  3. Суть скарги: На форумі в розділі "Правила перебування на території ГУНП м. Дніпро *Тик*" територія перед входом у ГУ та хол це червона зона.
    Таке питання, як людям заходити в будівлю та сплачувати штрафи? Прошу звернути на це увагу та змінити ці правила!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *Тик*
  5. Дата походження: 07.02.2024

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
665
Реакції
458
Бали
108
Вітаю!
Я є Генералом НПУ м. Дніпро!
Прочитавши вашу скаргу хочу сказати, що дана територія є червоною зоною за вирішенням минулого лідера, але так Вам скажу що це є правдою, це червона зона, я вважаю за 15 секунд Ви можете сплатити штрафи, але в холі ми даємо 30 секунд для сплати штрафів, але звичайно що Ви та інші люди приходите не для сплати штрафів а провокувати, тому я думаю відповів на вашу скаргу.

Очікуємо вирок від Адміністрації!

Aртем Литвин

СБУ /// 01
Реєстрування
3 Жов 2022
Дописи
559
Реакції
331
Бали
83
Вітаю!
Я є Генералом НПУ м. Дніпро!
Прочитавши вашу скаргу хочу сказати, що дана територія є червоною зоною за вирішенням минулого лідера, але так Вам скажу що це є правдою, це червона зона, я вважаю за 15 секунд Ви можете сплатити штрафи, але в холі ми даємо 30 секунд для сплати штрафів, але звичайно що Ви та інші люди приходите не для сплати штрафів а провокувати, тому я думаю відповів на вашу скаргу.

Шановний, давайте без переходу на особистість:
"але звичайно що Ви та інші люди приходите не для сплати штрафів а провокувати"
Я адекватний гравець, не провокую вас.
Якщо ви вже і говорите про провокації, то не треба мене також у цьому обвинувачувати.
Також на вашому місці я б додав примітку з тим що в холі можна знаходитись 30 секунд, але це вже ваше рішення.

Очікуємо вердикту адміністрації.​

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
665
Реакції
458
Бали
108
Будете на моєму місці, будете додавати. Особистість я вашу не дотикався. 30 секунд ми даємо, як я написав вище. Гарного дня!

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю

Вважаю, що територія яка знаходиться біля ГУ та хол повинні бути у вільному доступі, тому лідером буде змінено порядок зон

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі