Схвалено Загальна Охота на всьому проекті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

infinite tsukuyomi

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
14
Реакції
52
Бали
13
Доброго вечора розробникам, адміністраторам та просто гравцям!
В оновленні 2.1 перемістили охоту на абсолютно іншу частину карти, від магазину снарядження, саме місце дуже вражаюче та дуже деталізоване, раніше охота була дуже прибуткова, як для новачків, так і для звичайних гравців, та навіть давніх гравців, в цьому оновленні її перемістили на абсолютно іншу точку на карті, на мою думку, багатьом людям не сподобалось ця ідея, можливо це зроблено для балансу самої охоти та економіки, але я вважаю, та напевне багато хто зможе погодитись зі мною, що було б дуже справедливо, якщо перемістили місце снарядження на епіцентр, котрий знаходиться бувально в кілометрі від самого місця охоти, або далі, тому що новачкам, котрі заробляли свої перші гроші після проходження квестів на охоті не особо легко кататись по 3-4 кілометри на умовному ланосі, чи октавії, котру вони теоретично купили на перші гроші, це дуже не зручно, багато ютуберів знімали ролики, на тему прибутку від цього виду діяльності, прикріпив нижче.
1.Kwenky -
2. FISHER -
Та напевне багато інших, кого я не відмітив, в тік тоці, та на ютубі.
На мою думку, магазин снарядження треба зробити ближче, до самої зони охоти, або зробити більшу економіку цін, на центральному ринку, особисто на моєму сервері (04 Північна Україна), я не бачив ні однієї людини, котрій до вподоби нове оновлення, котре торкнуло охоту.
Нижче прикріпив скріншот, для варіантів самого місця розташування нового магазину снарядження.

На мою думку, багато гравців погодяться з цією пропозицією, тому надіюсь, що Ви звернете увагу та зрозумієте нас!
З повагою, Кай Енжел.

Слава Україні!
upd;
Подивіться скільки плюсів, ну представте собі скільки людей будуть раді цьому, це ще й більшість не бачила це звернення?

Останнє редагування:
Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Vadum2023

Новий гравець
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
6
Підтримую!

Вільям Фронтера

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
В оновленні 2.1 перемістили охоту на абсолютно іншу частину карти, від магазину снарядження, саме місце дуже вражаюче та дуже деталізоване, раніше охота була дуже прибуткова, як для новачків, так і для звичайних гравців, та навіть давніх гравців, в цьому оновленні її перемістили на абсолютно іншу точку на карті, на мою думку, багатьом людям не сподобалось ця ідея, можливо це зроблено для балансу самої охоти та економіки, але я вважаю, та напевне багато хто зможе погодитись зі мною, що було б дуже справедливо, якщо перемістили місце снарядження на епіцентр, котрий знаходиться бувально в кілометрі від самого місця охоти, або далі, тому що новачкам, котрі заробляли свої перші гроші після проходження квестів на охоті не особо легко кататись по 3-4 кілометри на умовному ланосі, чи октавії, котру вони теоретично купили на перші гроші, це дуже не зручно, багато ютуберів знімали ролики, на тему прибутку від цього виду діяльності, прикріпив нижче.
1.Kwenky -
2. FISHER -
На мою думку, магазин снарядження треба зробити ближче, до самої зони охоти, або зробити більшу економіку цін, на центральному ринку, особисто на моєму сервері (04 Північна Україна), я не бачив ні однієї людини, котрій до вподоби нове оновлення, котре торкнуло охоту.
Нижче прикріпив скріншот, для варіантів самого місця розташування нового магазину снарядження.

На мою думку, багато гравців погодяться з цією пропозицією, тому надіюсь, що Ви звернете увагу та зрозумієте нас!
З повагою, Кай Енжел.

Слава Україні!
двума руками за!!!

Джон Едвардс

Шановний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
63
Реакції
38
Бали
73
1.Kwenky -
2. FISHER -

З повагою, Кай Енжел.

Слава Україні!
За!

Елайджи Кольдвелл

?
Активний гравець
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
635
Реакції
712
Бали
113
За!

by Mykolayovych

04 Північна Україна

Полковник НПУ Д. [12.10.23. - 05.11.23]
Полковник СБУ Д. [06.11.23 - 18.11.23]
Генерал СБУ Д. [18.11.23 - 02.01.24]
Президент України [02.01.24 - 31.01.24]
Генерал ЗСУ [31.01.24 - 06.02.24]

Артем Дарк

Пенсія ГС Неоф | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
1,003
Реакції
387
Бали
223
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі