Розглянуто ДКВС // Денис Хакімі // DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Пуля

Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
473
Реакції
496
Бали
123
  1. Нікнейм гравця: Денис Хакімі
  2. Особистий нікнейм: Олександр Пуля
  3. Суть скарги: Даний гравець, почав стріляти по колесам автомобіля (таймкод 00:00 - 00:20). Через деякий час коли ми з другом просто їхали біля них, вони почали відкривати вогонь по нам (таймкод 00:57 - 02:52) та через деякий час вбили нас (таймкод 01:43 - 02:52). Якщо є порушення з моєї сторони, я готовий прийняти покарання.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 19.02.2024

Дмитро Хліманцов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
303
Реакції
168
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Денис Хакімі
  2. Особистий нікнейм: Олександр Пуля
  3. Суть скарги: Даний гравець, почав стріляти по колесам автомобіля (таймкод 00:00 - 00:20). Через деякий час коли ми з другом просто їхали біля них, вони почали відкривати вогонь по нам (таймкод 00:57 - 02:52) та через деякий час вбили нас (таймкод 01:43 - 02:52). Якщо є порушення з моєї сторони, я готовий прийняти покарання.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 19.02.2024
Вітаю шановний гравець!
Якщо ви довго їдете біля машини з злочинцями, то є імовірність що ви бажаєте їх звільнити, тож працівники ДКВС вчинили правильно.
Очікуємо відповіді адміністрації

Олександр Пуля

Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
473
Реакції
496
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Якщо ви довго їдете біля машини з злочинцями, то є імовірність що ви бажаєте їх звільнити, тож працівники ДКВС вчинили правильно.
Вчинили правильно саме те, що вони почали стріляти по авто без причини біля НПУ К?

Дмитро Хліманцов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
303
Реакції
168
Бали
48
Вчинили правильно саме те, що вони почали стріляти по авто без причини біля НПУ К?
Немає значення де вони стріляли, вони не мали право покидати авто, а вони були не впевнені про ваші наміри, бо ви довго за ними їхали.

Кетті Бархатная

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
135
Реакції
261
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Шо за маячня?)Вони їхали біля службового автомобіля,але ж потім проїхали його,якщо навіть це і була провокація то все одно вони не мають право просто так відкривати вогонь

Олександр Пуля

Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
473
Реакції
496
Бали
123
Немає значення де вони стріляли, вони не мали право покидати авто, а вони були не впевнені про ваші наміри, бо ви довго за ними їхали.
Тобто якби ви стояли біля мене деякий час, я б вас розстріляв через те, що я не знав ваші наміри, і це було б по вашому нормально?
Також ви сказали, що їм заборонено виходити з автомобіля, на відео видно де дана особа виходила 2 рази з авто

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Вітаю, шановний гравець,

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!

Співробітник- отримає покарання:

догану

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі