Розглянуто Веталь Днепровский // ДМ просто так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Борода

Східна Україна 03
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
75
Реакції
59
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Веталь Днепровский
  2. Особистий нікнейм: Влад Борода
  3. Суть скарги: Просто так почав стріляти
  4. Докази: FILE
  5. Дата порушення: 21.02.2024

Анастасія Міллер

03 | Східна Україна
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
40
Реакції
26
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Веталь Днепровский
  2. Особистий нікнейм: Влад Борода
  3. Суть скарги: Просто так почав стріляти
  4. Докази: FILE
  5. Дата порушення: 21.02.2024
Пане, ви двічі навмисно ледь не переїхали співробітників НПУ, потім перешкоджали руху службового автомобіля, навмисно підрізали його, тому співробітник відкрив вогонь по вашому автомобілю відповідно до ЗУ «Про Національну поліцію», а саме ст.9 ч.3 п.6

Влад Борода

Східна Україна 03
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
75
Реакції
59
Бали
23
Пане, ви двічі навмисно ледь не переїхали співробітників НПУ, потім перешкоджали руху службового автомобіля, навмисно підрізали його, тому співробітник відкрив вогонь по вашому автомобілю відповідно до ЗУ «Про Національну поліцію», а саме ст.9 ч.3 п.6
Так мене навіть ті співробітники не собирались зупиняти, а він просто вийшов і відкрив вогонь по автомобілю. А повинно було бути що співробітники які були в автомобілі запуняти мене і тільки після 3 сигналів про щоб я прижався до узбіччя дозволено відкривити вогонь по колесам а не по транспорту.
Итог: співробітники не собирались мене навіть зупиняти і поїхали далі, а співробітник НПУ К, який просто так стріляв по особистому транспорту.
Приставте в житті я стою біля поліцейского автомобіля починаємо разом їхати немного підрізали друг друга і що третий поліцейский який просто так стояв біля НПУ відкриє вогонь по автомобілю? Це смішно.

Влад Борода

Східна Україна 03
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
75
Реакції
59
Бали
23
Так мене навіть ті співробітники не собирались зупиняти, а він просто вийшов і відкрив вогонь по автомобілю. А повинно було бути що співробітники які були в автомобілі запуняти мене і тільки після 3 сигналів про щоб я прижався до узбіччя дозволено відкривити вогонь по колесам а не по транспорту.
Итог: співробітники не собирались мене навіть зупиняти і поїхали далі, а співробітник НПУ К, який просто так стріляв по особистому транспорту.
Приставте в житті я стою біля поліцейского автомобіля починаємо разом їхати немного підрізали друг друга і що третий поліцейский який просто так стояв біля НПУ відкриє вогонь по автомобілю? Це смішно.
Навіть якщо питались зупинити а максимум за такий промежуток часу вони успіли дати лише 1 мегафон всеодно він не може відкрити вогонь особисто по автомобілю!

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
396
Бали
68
Навіть якщо питались зупинити а максимум за такий промежуток часу вони успіли дати лише 1 мегафон всеодно він не може відкрити вогонь особисто по автомобілю!
Шановний,по-перше там навіть не видно нікнейм гравця! По-друге,не порушуйте правопорядок і все буде добре)

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
396
Бали
68
+навчіться розмовляти адекватно а не говорити до держслужбовця «будеш повзати на колінах та просити вибачення»

Влад Борода

Східна Україна 03
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
75
Реакції
59
Бали
23
+навчіться розмовляти адекватно а не говорити до держслужбовця «будеш повзати на колінах та просити вибачення»
Винен він, він! тому що він не приняв свою вину і відговарювався що це не він. Хотя дуже добре видно як забіг в здание і біжав один він далі ніде більше людини похожої не було ніде. Тому це 100 відсотків ця людина. Не буде порушувати НПУ і не буду я грубити їм. А то співробітник винуватий і він не приймає свою вину і навіть язик крутится обманювати громадянина і порушувати статут то я мовчу взагалі чим вони займаются. Тому будь ласка не треба тут заступатись так будто він не винний взагалі.

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
396
Бали
68
Винен він, він! тому що він не приняв свою вину і відговарювався що це не він. Хотя дуже добре видно як забіг в здание і біжав один він далі ніде більше людини похожої не було ніде. Тому це 100 відсотків ця людина. Не буде порушувати НПУ і не буду я грубити їм. А то співробітник винуватий і він не приймає свою вину і навіть язик крутится обманювати громадянина і порушувати статут то я мовчу взагалі чим вони займаются. Тому будь ласка не треба тут заступатись так будто він не винний взагалі.
Я з цією людиною живу під однією кришою) я все чула і бачила,тому вірити словам і відео на якому нічого не видно таке собі..

Влад Борода

Східна Україна 03
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
75
Реакції
59
Бали
23

Анастасія Міллер

03 | Східна Україна
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
40
Реакції
26
Бали
23
У таких випадках є службова рація, по якій співробітники оперативно передають інформацію

Назар Пархуць

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
335
Реакції
332
Бали
68
Вітаю!
Розглянувшив вашу скаргу
Виношу вердикт:
Гравець Тимофій ***********************************енко 85741 отримає покарання: jail 60 DM Car
Гравець Влад Франко 5016 отримає покарання:Ухід від RP - /jail 30-60 або /warn

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі